Sunlight Van V 66 2019

Sunlight introduceert Camper Van

Campers

Ook Sunlight heeft vanaf nu een Camper Van. Hij is er in twee modellen: de V60 en de V66. Allebei zijn ze smaller dan de halfintegraal van het merk. Maar daar merk je volgens de camperbouwer aan de buitenkant meer van dan binnenin.

Sunlight Van in twee uitvoeringen

De Sunlight Van, het is dus geen buscamper, is de eerste camper van het merk die op Citroën is gebouwd. Er is keus uit twee modellen: de V60 (foto interieur hieronder) met een lengte van 5,99 meter, en de V66 (foto boven artikel) die 6,65 meter lang is. De eerste heeft een dwars geplaatst tweepersoonsbed achterin. De tweede heeft enkele bedden in lengterichting. De indelingen kennen we van de halfintegralen. Sunlight heeft het daarom over populaire indelingen, maar dan een maatje smaller. Wat opvalt is dat de voorstoelen niet op een verhoging staan, zoals bij veel andere campermerken wel het geval is. Dat ziet er niet alleen strak uit, je hoeft ook niet aan het opstapje te denken.
Sunlight Van Camper V 60 2019
De dakkasten zijn voorzien van soft-close sluitingen en bij de zithoek zit een dubbel usb-stopcontact. Het keukenblok heeft drie pitten en boven het bed zit een dakluik. Het Variobad (wegdraaibaar toilet) heeft verder een wastafel en een douchebak. Er is keus uit twee zogenaamde woonwerelden. Standaard is het interieur uitgevoerd in het dessin Gold Coast. Optioneel kun je kiezen voor Maui Beach. Er zijn de nodige opties verkrijgbaar, alsmede pakketten vol extra’s. Zo is er het Basic-pakket met o.a. extra stopcontacten. Handig voor als je achterin de accu van je e-bike wilt opladen. Het chassis-pakket heeft dan weer een airbag voor de bijrijder, verwarmde buitenspiegels en een tempomat in de aanbieding.
www.sunlight.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant