ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Sunlight Cliff: update en rood actiemodel
Sunlight Cliff: update en rood actiemodel
Campers

Sunlight Cliff: update en rood actiemodel

  1. 8 juli 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Sunlight geeft buscamper Cliff voor het volgende seizoen een update. Daarnaast komt er een actiemodel in de kleur rood.

Vier indelingen

Sunlight handhaaft de vier verschillende indelingen. De Cliff is er als 540 en 600, in twee verschillende lengtematen dus. Ze hebben achterin in dwarsrichting het tweepersoonsbed. De 601 heeft bovendien een stapelbed, waardoor er vier slaapplaatsen zijn. De 640 heeft enkele bedden in lengterichting. Standaard is de Cliff wit. Optioneel kun je kiezen voor grijs. De buscampers zijn voorzien van een goede isolatie en je kunt er dus ook in de winter mee op pad. Bij de update is er met name naar het interieur gekeken. Sfeerverlichting middels led-strips, lichte kleuren en een grotere koelkast. Het maakt de Cliff ruimer.

Het gasstel (nu met piëzo-ontsteking) en het wasbakje bestaat uit twee delen. Het keukenblok werd ook iets hoger. De ruimte tussen de bedden werd breder. Daardoor heb je meer plek om fietsen mee te nemen. Deze kun je meteen goed vastzetten aan de nieuwe sjor-ogen in de vloer. Optioneel kun je ook kiezen voor extra ramen achterin. De uittrekbare douchekop maakt van de Cliff desgewenst ook een buitendouche. Wil je meer dan de standaard uitvoering dan is er een zogenaamde Sonderausstattung. De speciale uitrusting omvat zaken als Isofix, usb-stopcontacten, keus uit meerdere verwarmingssystemen, horren en meer.

Actiemodel in het rood

Alle uitvoeringen zijn ook als actiemodel in de kleur Tiziano Rot verkrijgbaar (zie foto boven het artikel). Binnen het interieurdecor Tofino Beach. We zien aluminium velgen van 16 inch, bumpers in carrosserie-kleur, een luifel en ingelegde ramen. In totaal zit er voor zo’n 5000 euro aan extra’s op. De Cliff gaat in ons land net de 62.000 euro niet halen. Later zal er ook een instapmodel van de Cliff volgen met prijzen vanaf 49.690 euro.

www.sunlight.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS