sunlight 2021

Sunlight 2021 campernieuws

Campers

Sunlight is het zustermerk van Carado. Beide merken komen uit de Erwin Hymer-stal. Bij Sunlight zien we voor het seizoen 2021 vier nieuwe indelingen en een actiemodel.

Sunlight 2021: nieuwe indelingen

De modellen van Sunlight zijn gelijk aan die van Carado. Ze rollen ook uit dezelfde fabriek. Sunlight 2021 heeft 23 verschillende indelingen verdeeld over vijf verschillende camperseries. We zien vier buscampers, drie alkoven en drie vans. De vans zijn ook bij Sunlight de 2,14 meter smalle halfintegralen. Verder zijn er nog negen halfintegralen met een normale breedte van 2,32 meter. Tenslotte zijn er nog drie integraalmodellen. Elke serie – behalve de integralen – krijgt er voor het nieuwe seizoen een indeling bij. Daarnaast is er ook het actiemodel Adventure Edition, waarover later meer.

V 69
Het queensbed van de V 69.

De V 69 is een nieuwe indeling bij de Vans. Deze is 6,86 meter lang en heeft achterin een queensbed. Hij blijft netjes onder de 3500 kilo-grens. Er zijn twee slaapplaatsen en vier zitplaatsen aan boord. Vanaf de fabriek kost hij zo’n 39.000 euro exclusief bpm. Nieuw is ook de halfintegraal T 69 LC. De letters LC staan voor längs-couch, een bank in de lengterichting. In dit geval zelfs twee tegenover elkaar. In de zithoek kun je met zes personen een plek vinden. Van elke bank is ook een zitplaats met gordel te maken voor onderweg. Ook hier achterin een queensbed. Prijzen voor de T-modellen beginnen bij 65.000 euro.

T 69 LC
De zithoek in de T 69 LC.

Alkoof en buscamper

De derde nieuweling is de A 60, een korte alkoof. Achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Het bed in de alkoof laat zich overdag voor de helft wegklappen. Dit komt de ruimte in het interieur behoorlijk ten goede. De prijs voor de alkoofmodellen begint bij 54.000 euro. De buscamperserie bij Sunlight 2021 heet Cliff. Nieuw is de Cliff 640. Met 6,36 meter is dit meteen ook de langste buscamper van dit merk. Hij heeft achterin enkele bedden. Dat maakt het instappen gemakkelijk. Desgewenst maak je er een tweepersoonsbed van met een kussen dat tussen de bedden past. Met het Basic-pakket en het Chassis-pakket kun je de Cliff 640 verder aankleden. Het eerste omvat o.a. de douche en is mede daardoor eigenlijk onmisbaar. De Cliff is er vanaf zo’n 57.000 euro.

Sunlight 2021
Sunlight 2021 Cliff.

Actiemodel Adventure Edition

De actiemodellen met de naam Adventure Edition zijn herkenbaar aan hun metallic zwarte accenten aan de buitenkant. Ze zijn extra rijk uitgerust. Zo zit er een multimediasysteem en airco in. De cruise control is tegen een zacht prijsje optioneel. Alle buscampers en Vans zijn in deze uitvoering verkrijgbaar. Ook twee halfintegralen en twee integralen (foto boven artikel) zijn als Adventure Edition te koop. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot maar liefst 9000 euro. En dat bij de toch al gunstig geprijsde Sunlight 2021-modellen.

Naar de site van Sunlight.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!