Suncruiser van Europa Camper

Vouwwagens

De Suncruiser van Europa Camper is een zeer luxueuze vouwwagen. Hij biedt alle leef-, relax- en speelruimte voor 4 tot 8 personen. Ultiem vakantie vieren met een zee aan ruimte.
Opvallend aan de Suncruiser is de royale voortent met extra grote ramen voor veel lichtinval, de prachtige optionele luxe bermkeuken en de extra dikke matrassen voor nóg meer slaapcomfort.
Sun Cruiser

Suncruiser met extra grote ramen erg licht van binnen

De Suncruiser heeft een perfecte afwerking, is makkelijk op te zetten en heeft donkere slaapcabines. De bedden zijn voorzien van dubbele lattenbodems n hebben bedmaat 212 bij 168 centimeter. De voortent is lekker ruim en is drie meter diep. Om alles wat je buiten wilt houden ook echt buiten te houden kun je de Suncruiser voorzien van een inritsbaar grondzeil. Er zijn veel ventilatiemogelijkheden om het binnenklimaat zo te regelen dat het altijd naar je zin is. Hij is voorzien van extra grote ramen, staat op een geremd Al-Ko onderstel en de wagenbak is van lichtgewicht aluminium. Er zitten 13 inch wielen onder.
Leeg weegt de Suncruiser van Europa Camper 440 kilo. Het maximale gewicht is 700 kilo, waarmee er een laadvermogen is van 260 kilo. Inclusief dissel is hij 4.05 meter lang. De hoogte achter de auto is slechts 1.20 meter. De stahoogte als hij opgezet is bedraagt 2.40 meter.
Bergkeuken Europa Camper
De Sun Cruiser is er in twee uitvoeringen. Als Basic kost hij € 7299,-. Als De Luxe is hij voorzien van de luxe optionele bergkeuken en kost hij € 8199,-. Wil je hem in het echt zien? Bij Ridderbeks staat hij in de showroom (vandaag 2e Pinksterdag open van 10 tot 17 uur).
www.ridderbeks.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant