s 60 sp

Sun Living S 60 SP: korte en compacte halfintegraal

Campers

De S 60 SP van Sun Living is slechts 5,99 meter lang. Toch heeft hij de ruimte en indeling die past bij een halfintegraal.

S 60 SP: compact én ruim

De Sun Living S 60 SP zagen we op de afgelopen Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hij viel ons eigenlijk op vanwege de geringe lengte. Een wendbare halfintegraal met een compacte en overzichtelijke buitenmaat. Eenmaal binnen merkten we dat je daar gewoon de ruimte hebt. The best of two worlds. Onder de indruk bombarderen we hem spontaan tot ons beurssnoepje voor dit jaar.

Ruime garage inbegrepen

In de S 60 SP kom je nergens ruimte te kort. Zo heeft de halfintegraal gewoon een ruime garage onder het tweepersoonsbed achterin. Die garage is zowel van binnen als van buitenaf bereikbaar. Aan beide kanten zit een garagedeur. De garage is 214 x 113 x 87 centimeter groot. Het tweepersoonsbed heeft een bedmaat van 213 x 133 centimeter. Binnen zien we bovenkasten met witte kastkleppen in combinatie met een lichte houttint.

Ruime verstopte douche

s 60 sp

Ook douchen doe je ruim in de Sun Living. Dat kan dankzij de schuifwand die in gesloten toestand het toilet verbergt. Schuif je hem open, dan betrek je een deel van het gangpad bij de badkamer. Daardoor ontstaat een ruime douchecel. Daar is over nagedacht. De zithoek voorin bestaat uit een halfdinette en de draaibare cabinestoelen. Uit de kast aan de zijkant komt nog een kleine aparte zit. In de keuken drie pitten naast elkaar. En genoeg ruimte in bovenkasten en laden om al je keukenspullen op te bergen.

S 60 SP Sun Living

Het dak en de wanden zijn van hagelsbestendiger gfk. Voor de verwarming zorgt de Truma Combi 4. De afvalwatertank is optioneel geïsoleerd en verwarmd. Basisvoertuig voor de S 60 SP is de Fiat Ducato met 120 pk. Euro 6 en uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het leeggewicht is 2670 kilo. Hierdoor is er – bij een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kilo – een laadvermogen van 830 kilo. De S 60 SP is verkrijgbaar vanaf 58.790 euro.

Naar de site van Sun Living.

Meer ruimte in een alkoof

Meer ruimte nodig? Dat kan bij Sun Living net zo makkelijk. Wat dacht je van een heerlijk ruime alkoof?

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant