ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Sun Living en Adria op de Caravana
Sun Living en Adria op de Caravana
Advertorial

Sun Living en Adria op de Caravana

  1. 7 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Donderdag 18 januari opent de Caravana, de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland, haar deuren. Je vindt er kampeerbestemmingen, accessoires en natuurlijk de nieuwste caravans en campers. Vanzelfsprekend zijn Adria en Sun Living ook te zien.

Te beginnen met Adria campers en buscampers. De Roo Campers, al jaren dé Adria camper dealer voor Noord-Nederland weet wederom een prachtige stand te creëren met een keur aan modellen. De geheel vernieuwde Coral, met het royale panoramavenster, ontbreekt uiteraard niet. Model 670 SL is in volle glorie te bekijken. De populaire Twin 640 SLX buscamper vertegenwoordigt de meer compacte reismodellen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Adria modellen is het bij De Roo ook mogelijk een camper te huren.

Sun ~Living

Dealers De Haan uit Tijnje en Averesch Campers uit Rijssen beantwoorden ook dit jaar weer al je vragen over het nu vernieuwde Sun Living. Op de stand vind je bijvoorbeeld de V 65 SL buscamper. Met enkele bedden achterin. Maar hoe werkt dat exclusieve Sun Living “Hammock concept” precies?
Je hebt het al eerder op deze website gezien, bij de halfintegraal modellen is de “verborgen toiletruimte” een absolute vondst binnen de camperbranche. Modellen S 65 SL, S 70 SP en S 70 SL zijn voorzien van dit ruimtewonder en dus te bekijken. Daarnaast zie je ook de S 70 SC met luxe eilandbed en de S 75 SL. Sommige halfintegraal modellen zijn bovendien voorzien van het optionele hefbed boven de zitgroep.

en caravans

Na een succesvolle samenwerking vorig jaar slaan Pauw Recreatie uit Heerhugowaard en Caravan Centrum Peelo uit Assen wederom de handen ineen om een goed gevulde Adria caravan stand neer te zetten. Uit iedere Adria serie komt wel een model voorbij. Enkele hoogtepunten: de Alpina 613 UT is een warme blikvanger compleet met Alde vloeistof verwarming, uitermate geschikt voor winterkamperen. De eigenzinnige Action is dit jaar o.a. verkrijgbaar als 391 PD. Een langere versie dan we gewend zijn, met nog altijd z’n eigen unieke gezicht. Een vast bed voorin en keuze uit buitenkleuren. Voor wie eens iets anders wil. De Adora was een van de eerste caravans op het Europese vaste land met een groot panorama venster voorin. Op de beurs zie je publiekslievelingen 462 en 512 UP. Van de Altea serie zijn de meest populaire indelingen te zien, zoals 462 PU en 392 PH maar ook het actiemodel 492 UL. De zilveren omlijsting geeft deze caravan een chique uitstraling. De enkele bedden achterin, rondzit voor, uitgebreide specificatie en de zeer scherpe prijsstelling maken deze caravan tot een ware “must have”. Bij de licht gewicht Aviva is gekozen voor een echte familie-indeling, model 462 PK met vast bed voorin en twee stapelbedden achter.

De Caravana is geopend van 18 t/m 23 januari. De Adria en Sun Living dealers verwelkomen je graag!

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS