Sun Living

Sun Living 2021 campers

Campers

Een nieuwe striping van buiten. Een nieuw interieur van binnen. En een nieuw buscampermodel: de V 60 P Family. Dat zijn de Sun Living 2021 campers.

Sun Living 2021: Simply Great Times

Sun Living is made by Adria. En dat nu al vijftien jaar. Voor de campers van Sun Living gelden dezelfde strenge kwaliteitsnormen als voor die van Adria. Voor de gebruikte materialen, de opbouw, de afwerking; gewoon voor alles. De 55 jaar ervaring met het bouwen van vrijetijdsvoertuigen staat garant voor een betrouwbaar en duurzaam product. Gebruiksgemak en functionaliteit met een scherpe prijs. Dat is Sun Living.

Voor het nieuwe seizoen is er bij Sun Living meer keus. Zo kies je als basisvoertuig de Citroën of de Fiat. Respectievelijk met een 2,2 of 2,3 liter diesel met 120 pk. Je kiest de afwerking van de kasten. In wit of in houtkleur. Vervolgens kun je kiezen voor een witte of een zilverkleurige cabine. En Sun Living heeft vanaf nu meer stijl. Met donkere accenten in het interieur (tafel, wand). Met lichtere kleuren voor een modernere look en nieuwe stoffen en regelbare led-spots. Meer gebruiksgemak ook met e-bike ready garages met een vlakke vloer en een nieuwe ergonomische zitbank. Verder een nieuwe ergo-bath natte cel in de A 60SP, A 70DK en A 75DP.

De S-series, halfintegraal

Bij de halfintegralen van Sun Living komt het model S 70 SK te vervallen. Alle modellen vanaf een lengte van 7 meter hebben vanaf nu standaard een hefbed. Basisvoertuig is de Citroën of de Ducato. Op de zijkant prijkt voortaan trots de tekst ‘Made by Adria Mobil’. De nieuwe ergo-badkamer zit in de modellen S 60 SP, de S 65 SL en de S 70 SL. Deze is voorzien van een wegklapbare wastafel. Geleend van de Compact. De douchewand draait, waardoor een afgesloten douchecabine ontstaat. Geen hoge kast bij de keuken. Dat zorgt voor veel ruimtegevoel.

Sun Living
Interieur van de S 65 SL.

De stahoogte van 210 centimeter helpt ook bij dat ruimtegevoel. Zelfs onder het hefbed is er veel stahoogte. In de drie compactere modellen een extra uitschuifbare zitplaats. Te vinden in de A 60 SP, S 60 SP en de S 65 SL. Een hefbed is voortaan standaard op zes modellen uit de S-serie. De garages in deze serie hebben standaard een vlakke vloer. Ze zijn 121 centimeter hoog. Uitgerust met een 12 volt stopcontact op de huishoudaccu. Ook een 220 volt stekker, die desgewenst aangesloten kan worden op de omvormer. Van de S 70 SL is er een interessante Special Edition: de Travel Star. Erg compleet uitgerust met o.a. het Safety Pack, Travel Pack, Travel Star Pack en het Design Plus Pack. De S-serie is er vanaf 59.250 euro.

Sun Linving
De bedden in de S 75 SL.

De A-series, alkoof

De alkoofcamper A-serie staat op Fiat of Citroën. Nieuwe striping, nieuw interieur. Standaard voorzien van een hefbed. Ook hier de nieuwe natte cel in de A 60 SP, A 70 DK en A 75 DP. Het ruime alkoofbed – met een bedmaat van 210 bij 150 centimeter – is opklapbaar. Gebruik het als extra bergruimte. Of klap het omhoog voor meer ruimte in het interieur. Optioneel is het extra dakraam dat onderdeel uitmaakt van het Travel Pack. Veel ruimte door een vlakke vloer en een ruime stahoogte in de alkoofmodellen van Sun Living.

De A 75 SL heeft twin bedden van maar liefst 210 centimeter lang. Om te bouwen tot een extra groot dwarsbed. De A 70 DK heeft een opvallende gadget. Van de kleine dubbele treinzit maak je in een handomdraai een comfortabele zithoek voor twee. De benodigde kussens daarvoor zijn optioneel. Je maakt er op dezelfde manier een fijn kinderbed van. In de A 70 DK kun je het onderste van de stapelbedden omhoog klappen. Daardoor ontstaat er heel wat extra bagageruimte. Er past dan zelfs een fiets in. De A-serie is er vanaf 59.750 euro.

De V-series, buscamper

Ook de buscampers van Sun Living staan op Fiat of Citroën. Naast de nieuwe striping en het nieuwe interieur is er meer te melden. We zien een nieuwe indeling voor 2021. Vier slaapplaatsen op een lengte van 6 meter. Dit is de V 60 SP Family. Optioneel in de V-serie is de nieuwe compressorkoelkast met een inhoud van 138 liter. Ook optioneel is de soft-close functie van de schuifdeur. Evenals een verwarmde vuilwatertank. Nieuw zijn het tweepitskooktoestel en de usb-stopcontacten.

Sun Living V 60 SP Family 2021
Interieur van de V 60 SP Family.

De V 60 SP Family (foto boven deze tekst) heeft vier zit- en slaapplaatsen. Achterin heeft hij twee tweepersoonsbedden boven elkaar. Het bovenste bed is te verwijderen. Het onderste is op te klappen. Hierdoor ontstaat bagageruimte. De verwarming van Truma werkt op diesel. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en draaibaar toilet. De elektrische opstap is standaard op de V-serie. De V-serie is er vanaf 52.950 euro.

Naar de site van Sun Living.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant