Dopper Insulated Blazing Black

Stoere Dopper Insulated Blazing Black voor thuis of op vakantie

Accessoires

Doppers zijn inmiddels een vertrouwd gezicht in het straatbeeld, op werkplekken, scholen én op vakantie. Logisch, want hiermee zijn plastic wegwerpflesjes overbodig. Dopper breidt zijn aanbod steeds meer uit, onder meer met deze stoere zwarte thermofles: de Dopper Insulated Blazing Black.

Deze thermo-Dopper is in twee maten te koop: 580 ml en 350 ml. De grootte van de 350 ml is volgens Dopper vergelijkbaar met de originele fles. Dit betekent dat deze kleinste maat ook een stuk compacter is dan zijn grotere broer. Daarentegen heb je met de 580 ml-versie wel altijd genoeg water bij de hand. 

De Dopper Insulated Blazing Black houdt water of andere dranken 9 uur warm of 24 uur koud. Voor zuiveldranken is hij niet geschikt. De Dopper bestaat in totaal uit drie delen, wat het eenvoudig maakt om hem te reinigen. Dat kan trouwens gewoon in de vaatwasmachine. De fles is gemaakt van rvs en BPA-vrij. Net als bij andere Doppers kan je rechtstreeks uit de fles drinken of de geïntegreerde beker gebruiken.

Geen plastic in oceanen

Dopper wil af van het eenmalig gebruik van plastic flesjes. Met de eigen duurzame flessen hoopt Dopper de plasticsoep in de oceanen terug te dringen. De aanschaf van een eigen Dopper zou voorkomen dat veertig wegwerpflessen in de oceaan terechtkomen. Voor het fabriceren van de Insulated-, Steel- en Solid Steel-flessen wijkt Dopper uit naar China, waar het verantwoord wordt geproduceerd. De klimaatneutrale productie van de Originals vindt plaats in het Nederlandse Emmen.

Dopper Insulated Blazing Black
Je kunt uit de fles of uit de geïntegreerde beker drinken.

Ook in het wit

Vind je de Dopper Insulated Blazing Black wel érg donker? Kies dan voor de Wavy White, die eveneens in twee maten beschikbaar is. Beide flessen kosten in de 580 ml-variant 34,50 euro. De Dopper Insulated Blazing Black bestel je eenvoudig via onderstaande link.

Bekijk hem op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant