Alfi Dan

Stijlvolle thermoskan voor warm en koud

Accessoires

Heet, heter, heetst. Dat zit wel goed met de drankjes die je uit deze thermoskan van Alfi serveert. Liever koud, kouder, koudst? Dat kan natuurlijk ook!

Kan je ’s ochtends niet zonder koffie of thee en ben jij niet zo iemand die een Nespresso- of Senseo-apparaat meeneemt naar de camping? Dan is een goede thermoskan een mooie aanwinst in je kampeerbagage. Zeker als je wel een paar kopjes achter elkaar lust. Deze Alfi Dan-thermoskan heeft een inhoud van 1000 milliliter en dat betekent dat je lekker kunt doordrinken.

Volgens Alfi blijven warme dranken in deze dubbelwandige isolatiekan 12 uur warm en koude dranken 12 uur koud. We hebben het niet getimed, maar geloven het natuurlijk meteen. 

Mooi op de campingtafel

Er zijn natuurlijk duizend-en-een thermoskannen te koop. In alle soorten en maten en voor ieder wat wils. Het Duitse merk Alfi bestaat al sinds 1914 en onderscheidt zich vooral door z’n stijlvolle design. En dat betekent dat deze Alfi Dan ook nog eens mooi staat op de campingtafel (én thuis op de salontafel of op het aanrecht). De Alfi Dan-schenkkan die je via onderstaande button kunt bestellen, is turkoois en kost 33 euro. 

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant