ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Stema Retro aanhanger/bagagewagen
Stema Retro aanhanger/bagagewagen
Nieuws

Stema Retro aanhanger/bagagewagen

  1. 2 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Logisch. Als de retro caravan populair is, dan zal de retro aanhanger / bagagewagen ook wel aanslaan. Fabrikant Stema komt met een model dat doet denken aan een voormalig DDR-product uit eigen huis. Namelijk de HP 400. Nieuwe naam: Stema Retro.

Steema RetroStema Retro ziet er cool uit

Eind zestiger jaren bouwde VEB Stema Ofenbau zijn eerste aanhangwagen. Dat was de HP 400. De nieuwe Stema Retro krijgt zijkanten in eenzelfde vormgeving.  Hij werd wel langer en breder en heeft meer laadvermogen. Je kunt hem krijgen in vrijwel alle bestaande RAL-kleuren. Dus hij past of precies bij het trekkende voertuig, of hij steekt er mooi bij af. De deksel is afsluitbaar en voorzien van gasveren. En als je hem niet nodig hebt kun je hem in de garage of de schuur rechtop zetten. Neemt hij lekker weinig plek in. Optioneel kun je kiezen voor een dakrail en een fietsendrager. Heb je lange stukken te vervoeren kan de achterkant omlaag geklapt worden. Prima geschikt als aanhanger/bagagewagen.

De Retro weegt maxinaal 750 kilo waarvan 580 kilo laadvermogen. Afmetingen buitenkant lxbxh: 1,59 bij 1,19 bij 0,40 meter. De deksel is dan nog eens 10,3 centimeter hoog. Vanafprijs 1449 euro.

www.stema.de

Stema

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS