wereldstadgids

Stedentrip? Huur je eigen wereldstadgids

Onderweg

De stedentrip is populair. We maken er als Nederlanders zo’n 3,1 miljoen per jaar. In plaats van een reisgids kopen kun je ook je eigen Nederlands sprekende Wereldstadgids inhuren.

Groeiend aantal steden heeft wereldstadgids

Stedentrips, we zijn er dol op. Vaak kopen we vooraf een reisgids van de te bezoeken stad. Maar daarvoor is er een leuk alternatief. Je kunt namelijk je eigen Nederlandstalige persoonlijke gids inhuren. Het samenwerkingsverband Wereldstadgidsen zorgt ervoor. Nederlandstalige priv├ęgidsen die in de stad zelf wonen. Ze zijn er inmiddels in meer dan 25 steden in Europa waaronder Berlijn, Barcelona, Valencia, Antwerpen, Rome en Napels. Maar ook verder weg in New York, Buenos Aires en Rio de Janeiro.

wereldstadgids
Wereldstadgids Philippe in Rio.

Rondleiding met passie

Geen geijkte standaard rondwandelingen door een stad. Je ziet bekende en minder bekende bezienswaadigheden. Maar ook een blik in de ziel van de stad. De gidsen wonen al lang in hun stad en kennen die door en door. Geen saaie opsomming van jaartallen. Maar informatie over de geschiedenis, de architectuur, de gebruiken, de leukste restaurants en de grappigste weetjes. En actueel, want we hebben de laatste noviteiten en veranderingen.

Wereldstadgids
Wereldstadgids Peter in Berlijn.

Daar waar de papieren reisgids stopt komt de Wereldstadgids pas op stoom. Een stedentrip met passie. Thematische wandel- en fietstochten zijn ook mogelijk. Zo is er een fietstocht voor kinderen door Parijs. een ‘Mysterieus Napels’ en een Praag-weg-van-het-massatoerisme tour. (Foto boven artikel: wereldstadgids Marijn in Madrid).

Meer info op www.wereldstadgidsen.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant