Caravan salon 2020

Start Caravan Salon 2020 naar september

Nieuws

De Caravan Salon 2020 in Düsseldorf schuift door naar september. De belangrijkste en grootste kampeerbeurs staat nu gepland van 5 tot 13 september.

Caravan Salon 2020: duidelijkheid voor zover dat kan

De verschuiving van de Caravan Salon 2020 komt na het besluit van de Duitse regering om grote bijeenkomsten tot 31 augustus te verbieden. Werner M. Dornscheidt van de Messe Düsseldorf bedankt alle partners. Het Duitse Caravaning Industrie Verband en belangrijke aanbieders zijn namelijk nauw betrokken bij dit besluit. Samen werden ze het snel eens over de nieuwe data. De Messe is blij dat dit gezamenlijk besluit iedereen duidelijkheid biedt. Vooralsnog is het dus de bedoeling dat de beurs doorgaat.

Overleg is er met o.a. hotels en alle andere betrokken branches. Ook hier werkt men hard aan oplossingen. Nieuwe maatregelen en de ontwikkelingen rond corona kunnen zorgen voor verdere aanpassingen. De Messe laat weten dat de gezondheid van de bezoekers en aanbieders uiteraard voorop staat. Een verlenging van het verbod op grote bijeenkomsten kan roet in het eten gooien. Daarom worden alle ontwikkelingen nauwkeurig gevolgd. De Messe zal in geval van een nieuwe verschuiving van de Caravan Salon 2020 dit nieuws zo snel als mogelijk kenbaar maken.

Kijk voor alle info op de site van de Caravan Salon.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant