Reimo Starcamper

Starcamper van Reimo op VW Crafter

Campers

Behalve voor camperonderdelen kun je bij Reimo ook terecht voor compleet omgebouwde buscampers. Zoals de Starcamper, voorzien van de bekende V3000 slaapbank.

Buscamper met ruimte en Raumbad

De bekende slaapbank in tweezitsuitvoering zorgt na het platleggen voor een bed van 195 bij 138 centimeter. Draai de cabinestoelen om en er ontstaat een ruime vierpersoonszitgroep. Wil je daadwerkelijk met z’n vieren op pad? Dan kun je in het optionele slaaphefdak twee extra slaapplaatsen laten maken. Achterin een zogenaamd Raumbad waarvan de grootte flexibel is al naar gelang het gebruik. Douche, toilet en wastafel zijn apart of samen te gebruiken.

Starcamper interieur

Ruime entree, schuifdeur vrij

Het keukenblok staat bij de Starcamper niet voor de schuifdeur, maar tegen de wand daarachter. De entree is daardoor zeer ruim. De volle breedte van de schuifdeur blijft bruikbaar. Handig is de apothekerskast aan de zijkant. Die is daardoor zowel van binnen als van buiten gemakkelijk te bereiken. Het keukenblok heeft twee gaspitten met glazen afdekplaat. De koelkast heeft een inhoud van 140 liter (waarvan 16 liter in het vriesvak).

Starcamper bed

Aan kastruimte geen gebrek in de Starcamper. De ruimte voor twee gasflessen van 11 kilo is zowel van buiten als van binnen toegankelijk. Deze ruimte is achterin onder het bed te vinden. De watertank is 74 liter groot. De afvalwatertank is weggewerkt onder de vloer. Voor verwarming en warm water zorgt een Truma Combi 4 op gas. De led-verlichting is op verschillende manieren te schakelen. Verder heeft de Starcamper vier 12 volt-aansluitingen, twee 230 volt-stopcontacten en twee usb-poorten. Ook een antenne-aansluiting ontbreekt niet.

Starcamper Crafter Reimo

De Starcamp is voorzien van een 2 liter diesel met 103 kW / 140 pk. Het is een Euro 6 met zes versnellingsbak en voorwielaandrijving. Vierwielaandrijving is optioneel. Hij heeft een leeggewicht van 3120 kilo. Bij een maximaal toegestaan gewicht van 3500 kilo blijft er een laadvermogen van 380 kilo over. De bagage en personen mogen samen dus niet zwaarder zijn. De prijs: vanaf 80.560 euro (exclusief bpm).

Naar de site van Reimo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant