ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home StarCamp budget voortenten van Doréma
StarCamp budget voortenten van Doréma
Tent

StarCamp budget voortenten van Doréma

  1. 2 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten en caravanluifels. Het merk staat samen met Ten Cate garant voor topkwaliteit.

StarCamp voortenten zijn topkwaliteit

De StarCamp voortenten worden gemaakt in Europa’s grootste en meest moderne voortentenfabriek. Door gebruik te maken van computergestuurde machines wordt er zeer efficiënt geproduceerd. Alle StarCamp voortenten zijn vervaardigd van het bekende Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate is de meest toonaangevende producent van tentdoek ter wereld. Tientallen jaren ervaring in het produceren van tentdoek zorgen voor absolute topkwaliteit. Het Ten Cate All Season tentdoek is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen.

StarCamp EasyGrip frames

StarcampMet het nieuwe StarCamp EasyGrip frame gaat het opzetten van de voortent nog veel sneller. Met het snelklemsysteem zet u de staanders en dakliggers kinderlijk eenvoudig met één handbeweging vast. Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u bij de meeste voortenten kiezen voor het handige EasyGrip frame in staal of in lichtgewicht aluminium.

EasyGrip snelklemmen zijn ook los verkrijgbaar, zodat ook uw bestaande frame kan worden voorzien van dit unieke systeem.
Prijs per stuk € 3,75 (per 4 stuks incl. inbussleutel €15,-)

Het EasyGrip snelklemsysteem is technisch niet mogelijk bij Fiber Tech glasfiber frames.

www.starcamp.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS

Nieuwe Mark-tent van Vaude
Tent

Nieuwe Mark-tent van Vaude

Een klassieker sinds dertig jaar: de Mark trekkerstent met de gepatenteerde wikkelconstructie. Nu is hij aangepast. Lichtgewicht materialen en een modern design, volledige weersbescherming. Zeer windvaste constructie, gemakkelijk op te zetten Betrouwbare outdoor-burcht in…

  1. 30 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties