ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Sprite: flinke update voor Mondial 2018
Sprite: flinke update voor Mondial 2018
Caravans

Sprite: flinke update voor Mondial 2018

  1. 4 maart 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

In de folder van Sprite Caravans zien we dezelfde namen als vorig jaar: de series Mondial 2018, Alpine Sport, Basecamp en Cruzer SR. Dit betekent niet dat er niets is veranderd. De eerste onderging aan binnen- en buitenkant een flinke update en de laatste drie werden op details verbeterd.

Sprite Mondial 2018

De Mondial zit zo’n beetje in het midden van het Sprite-aanbod. ‘Sportief elegant’ noemt Sprite de nieuwe look. De Mondial heeft, als alle caravans van Sprite, een houtvrije opbouw. GFK-wanden en -bodem en PU-schuim voor de isolatie. Voorin zien we de typisch Engelse zitgroep, compleet met uitneembaar theetafeltje. De Mondial 470 SE staat voor € 22.195,- in de showroom. Je krijgt er dan ook een Frans bed bij met een badkamer ernaast. Het toilet staat achteraan links. Ondanks de lengte van slechts vijf meter doet de Mondial erg ruim aan. Dit komt mede door een ruimtedeler, afsluitbaar met een rollo, en het bekende driedelige raam aan de voorkant. Ook de wegklapbare eettafel is geen sta-in-de-weg.

De Monidal SE is o.a. voorzien van aluminium velgen, luidsprekers, tv-beugel en Truma S 3004 verwarming met Therme. Je kunt hem nog opwaarderen van 1300 naar 1500 kilo, dat kost 225 euro. Optioneel is ook stabiliteitssysteem ATC voor 685 euro, tapijt voor 240 euro en een reservewiel voor 180 euro. De rest zit er standaard op.

Basecamp en Alpine Sport

Deze modellen hebben nieuwe aerodynamische daklijn en een spoiler. Klaar voor het avontuur. Klap de banken weg en je hebt een ruime aanhanger. Bevestigingsogen zitten er al in. Door de grote achterdeur kunnen ook fietsen zonder probleem mee. Er staat een bed in van 198 bij 183 centimeter.

Alleen de grootste van de drie Alpine Sport-uitvoeringen heeft een vast bed. De Alpine is er van 5.37 tot aan 6.65 meter lengte. De prijs begint bij € 18.495,-. Een comfortabele zithoek hebben ze alle drie. Bij de twee kleinste modellen, de 370 EK en de 420 CT, bouw je de zithoek om tot bed. De grootste, de 470 CF, heeft een queensbed.

De Alpine Sport en Mondial zijn standaard voorzien van zaken als Al-Ko stabilisator, disselafdekking, Heki-dakluik van 70 bij 50 cm, lattenbodems, 110 liter koelkast, drie gaspitten, 38 liter watertank en een panorama-dakraam.

www.spritecaravans.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS