Basecamp 4 SE exterieur

Sprite Basecamp 4 SE met vier bedden

Caravans

De populaire compacte Basecamp is er vanaf nu ook met vier bedden. De Basecamp 4 SE. Wat blijft is de deur aan de achterkant, de ruime uitrusting en het aansprekende uiterlijk.

Basecamp 4 SE amper langer

Bijna stiekem stond hij op de Caravan Camping en Motorhome Show in Birmingham. De nieuwe Basecamp 4 SE heeft een andere indeling. Nu passen er vier bedden in. Toch is hij slechts 50 centimeter langer en 148 kilo zwaarder dan de tweepersoons. Compact van buiten, maar je hebt binnen alle ruimte. Daarvoor verhuisde de keuken naar het midden links. Op de oorspronkelijke plek – rechts achterin – zien we een kleine eethoek. Die is om te bouwen tot slaapplek voor de kids.

Basecamp 4 SE interieur
Het nieuwe zitje in de vierpersoons Basecamp 4 SE.

De keuken in het midden heeft drie pitten. De koelkast staat ertegenover. Daar kan de tv opgezet worden. Een indeling die niet alleen ideaal is voor een jong gezin. Koppels zullen de eethoek ook weten te waarderen. Je hoeft nu namelijk niet meer elke keer de twee enkele bedden voorin om te bouwen. De twee extra bedden zijn 1,90 meter lang. Desgewenst af te scheiden met een gordijn. De kinderen kunnen dus nog een paar jaar doorgroeien.

Basecamp
En als bed. Erboven de handige bagagetassen als bovenkastjes.

Rijk uitgerust

De Bascamp 4 SE – 5,59 meter lang – is er in Engeland vanaf 19.480 Britse pond. Dat komt neer op 23.280 euro. Daarmee is hij zo’n 1250 euro duurder dan de 2 SE. Voor iets meer dan 2300 euro heb je er het zogenaamde Plus pakket bij. Daarin o.a. een zonnepaneel, tv aansluiting en antenne en een oven met gril. De stahoogte binnen is 1,95 meter. Het leeggewicht is 1025 kilo. Het laadvermogen bedraagt 136 kilo. Zie voor informatie ook de Engelstalige site van de Basecamp.

Naar de site van Sprite.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant