Sprite Alpine Sport

Sprite Alpine Sport 420 CT goochelt met ruimte

Caravans

In de Sprite Alpine Sport 420 CT heb je flink de ruimte. Hij is iets meer dan zes meter lang, maar lijkt binnen veel groter. Hoe Sprite dat doet? Lees hier het geheim.

Alpine Sport 420 CT met bijzondere indeling

Het geheim? Dat zie je als je bent ingestapt. Of beter, je ziet het eigenlijk niet. Want in de Sprite Alpine Sport 420 CT zoek je tevergeefs naar een bed. Dat is er namelijk niet. Van de zithoek – op zijn Engels twee banken tegenover elkaar – maak je het bed. Dat kunnen twee ruime enkele bedden – met een bedmaat van 74 bij 2 meter – zijn. Maar je maakt er ook heel eenvoudig een reuzegroot tweepersoonsbed van. Dat doe je door de lattenbodem uit het kastje te trekken. Zo ontstaat een bed van 1,90 bij 2,06 meter.

Alpine Sport 420 ct Sprite

Badkamer over de volle breedte

Er is nog iets bijzonders te melden over het interieur. Aan de achterkant heeft de 420 CT over de volle breedte van de caravan een badkamer. Daarin staat rechts een separate douchecabine. En aan de linkerkant het toilet. Ertussenin de wastafel. Daarachter nog een keer een grote kast voor kleding. Tussen zithoek en badkamer de keuken met drie pitten. Als je het geen probleem vindt om elke dag je bed om te bouwen, krijg je daar dus heel wat ruimte voor terug.

Sprite A;pine Sport 420 ct

De Sprite Alpine Sport 420 CT weegt maximaal 1150 kilo. Eventueel op te waarderen tot 1350 kilo. Zijn rijklaargewicht is 1055 kilo. Hij heeft binnen een stahoogte van 1,95 meter. De afmetingen zijn (lbh) 6,05 x 2,25 x 2,61 meter. Dit model van Sprite is er vanaf 20.795 euro. Er zijn vijf verschillende indelingen van de Alpine Sport.

Naar de site van Sprite.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!