speed air dwt

Speed Air: voordelige tent voor aan de luifel

Tent

Camper of caravan op zijn plek, luifel uit, stoeltje eronder en klaar. Heerlijk. Mocht er slechter weer op komst zijn, dan is er de Speed Air voortent van DWT. Die schuif je zo aan de opgerolde luifel.

Speed Air snel gebruiksklaar

De Speed Air is binnen enkele minuten gebruiksklaar. Je schuift hem met een pees in de opgerolde luifel. Oppompen, paar scheerlijnen, klaar. Hij past natuurlijk ook in een rail die rechtstreeks op de camper of caravan zit. Aangezien veel kampeermiddelen zijn uitgerust met een luifel, is deze tent een perfecte aanvulling. Vooral als je langer blijft staan. Of voor als het weer tegenzit. Dan is een tent net wat comfortabeler dan een luifel.

speed air

De Speed Air heeft als voordeel dat hij dertig procent minder weegt dan zijn soortgenoot met een buizenframe. De voorkant kan omhoog worden gerold. Je kunt hem ook als luifel gebruiken. In elke zijkant zit een deur. Gordijnen zijn inbegrepen. Boven de ramen zitten afsluitbare ventilatieroosters. De tent is gemaakt van stevig en licht Texolan 30. Dit materiaal leent zich uitstekend voor het vaak opzetten en weer afbreken.

speed air rail

Onderdeel van Easy-assortiment

De Speed Air voortent is onderdeel van het zogenoemde Easy-assortiment van DWT. Dat zijn tenten met de specifieke kenmerken van dit Duitse tentenmerk. Op alle Easy-tenten geeft DWT 20% korting. Dus ook op deze handige oppompbare voortent. De prijzen beginnen daardoor al vanaf 510 euro. De tent is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De diepte is steeds 240 centimeter. De railhoogte kan uiteenlopen van 230 tot 280 centimeter. Voor hogere campers of caravans is er de variant High.

Naar de site van DWT.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!