diabetes

Speciale tassenlijn voor diabetesbenodigdheden

WVTTK

Suikerziekte. Ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders lijden eraan. In hun caravan of camper horen een prikpen, insulinespuit, dextro en teststrips noodgedwongen tot de vaste uitrusting. Om deze diabetesbenodigdheden handig mee te kunnen nemen, heeft H.J. de Rooy Lederwaren een speciale tassenlijn ontwikkeld: de Sweet Collections. 

Deel opbrengst naar Diabetes Fonds

Diabetici hebben heel wat mee te nemen. Spullen om hun suikerspiegel te regelen moeten ze immers altijd bij de hand hebben. Speciaal voor dit doel heeft H.J. de Rooy Lederwaren een speciale tassenlijn voor diabetesbenodigdheden ontwikkeld onder de naam Sweet Collections. Elke tas heeft voldoende plaats voor alle spullen. De tassen zijn extra stevig en zorgen voor een goede bescherming. En, ook niet onbelangrijk, ze zijn hip en toch onopvallend.
De tassenlijn is ontwikkeld in samenwerking met ervaringsdeskundigen. Er is zowel een mannen- als een vrouwenlijn. De merknaam is dR Amsterdam, Sweet Collections. Van elk verkocht exemplaar gaat tien procent van de opbrengst naar het Diabetes Fonds. Meer informatie via www.dramsterdam.nl/sweet-collections.
diabetes
Over H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy Lederwaren is een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe, trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. Daarmee creëren de designers van H.J. de Rooy keer op keer authentieke tassen en kleine lederwaren met een zeer trendy uitstraling voor jarenlang gebruik en plezier. Informatie: www.de-rooy.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant