ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Spacecamper komt met 5e modelserie
Spacecamper komt met 5e modelserie
Campers

Spacecamper komt met 5e modelserie

  1. 13 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Al tien jaar bouwt Spacecamper Volkswagens om tot buscampers. Het bedrijf heeft nu een prototype voor een vijfde modelserie ontwikkeld. Je hebt er een gezinsauto, transportbus of mobiel kantoor aan, net wat je wilt.

Lage prijs, weinig opties

Spacecamper wil een buscamper neerzetten die, in tegenstelling tot de andere aangeboden modellen, maar heel beperkt is aan te passen. Dat zorgt ervoor dat de nieuweling goedkoper kan worden gemaakt en een lagere prijs zal hebben. Vanaf zo’n 60.000 euro, wat dan wel nog zonder onze bpm is. Je hebt dan de 150 pk motor onder de kap. Spacecamper wil, ook met het oog op de prijs, gebruik maken van het door Volkswagen aangeboden hefdak van de California. Daarmee blijft hij onder de twee meter hoogte en past hij in de meeste garages. Een mooi verkoopargument.

Spacecamper interieur

Hefdak van California

Verder shopt Spacecamper bij zijn andere model, de Light. Daarvan nemen ze de driezitsbank over, die om te toveren is tot een riant bed over de gehele breedte van de bus. Je kunt er met maximaal drie personen op slapen. Tel daar de twee slaapplaatsen bij van het hefdak en er is plek voor vijf. Het hele gezin kan dus mee. Je kunt ook kiezen voor een smaller bed met een kast ernaast. Je ziet het er aan de buitenkant niet vanaf, maar het prototype heeft de nodige bergruimte. Een keuken compleet met klaptafel zit er ook in. De eerste reacties op het prototype zijn positief. Grote kans dus dat hij binnenkort in productie gaat.

www.spacecamper.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS