spacecamper

Spacecamper: 7 zit- en 5 slaapplaatsen in een VW bus

Campers

Spacecamper heeft een VW-buscamper met zeven zit- en vijf slaapplaatsen. Deze Duitse buscamperbouwer maakt al vijftien jaar campers van VW-bussen.

Spacecamper: 15 jaar ervaring met VW

In Darmstadt zijn al heel wat fraaie indelingen verzonnen. Bussen die voor van alles en nog wat zijn te gebruiken. Dat de ideeën nog niet op zijn, laten ze zien met hun laatste wapenfeit. Spacecamper zet achterin de VW-bus namelijk twee extra zitplaatsen. Dit gebeurt in samenwerking met Aguti, die de stoelen maakt. Daarmee maken ze er een zevenzitter van. Ideaal voor grote gezinnen, het zangkoor, opa en oma mee, carpoolen en meer.

Spacecamper 7 zitplaatsen
Spacecamper met zeven zitplaatsen.

Extra stoelen van Aguti

Het klinkt simpel. Want dat doen de fabrikanten al jaren met verschillende merken SUV’s. Ze plaatsen twee – liefst wegklapbare – extra zitplaatsen met gordel achterin de laadruimte. Maar bij de VW-bus was het tot nu bij vijf zitplaatsen simpelweg op. In combinatie met een verhoogd dak of een slaaphefdak heeft de Spacecamper daarbij ook nog eens plek voor vijf slaapplaatsen.

De twee extra Aguti-stoelen staan op een rails. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. De stoelen zijn samen te klappen. ’s Nachts verdwijnen ze onder het bed. Ze kunnen er ook uit. Neem je de stoelen niet mee, dan is de rails te gebruiken voor andere zaken. Bijvoorbeeld om een fietsenrek in vast te zetten. En op de camping zet je ze ook net zo gemakkelijk voor de bus als campingstoel (foto onder deze tekst).

Spacecamper vw
Ook als campingstoel te gebruiken.

De extra stoelen van Aguti kosten 1800 euro per stuk. Hou wel ook rekening met je laadvermogen. Opwaarderen van de VW Spacecamper tot maximaal 3400 kilo is aan te raden.

Naar de site van Spacecamper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant