ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Sony introduceert compacte maar zeer krachtige mobiele projector
Sony introduceert compacte maar zeer krachtige mobiele projector
Accessoires

Sony introduceert compacte maar zeer krachtige mobiele projector

  1. 20 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Een mobiele projector waarmee je beelden op je caravanwand, tentdoek of camperluifel kunt projecteren. Draadloos vanaf een smartphone of tablet dankzij USB-dongle integratie. De MP-CD1 van Sony komt dit voorjaar uit en kan het.

Je eigen bioscoop altijd bij je

Sony introduceert dit voorjaar een kleine maar krachtige draagbare projector. De MP-CD1 weegt slechts 280 gram en is zo groot als een handpalm. Dit veelzijdige model projecteert op ieder oppervlak tot 120 inch vanaf ongeveer 3.5 meter. De MP-CD1 is geluidsstil en daardoor ideaal voor zakelijke presentaties, gaming, events, voor op reis of een spontane filmavond. Dankzij een opstarttijd van slechts vijf seconden is de MP-CD1 snel inzetbaar. De projector is eenvoudig te verbinden met een Sony PlayStation, Google Chromecast of Microsoft Wireless Display Adapter via de HDMI/MHL-poort. Het draadloos delen van informatie via een smartphone of tablet is hierdoor zeer eenvoudig.

Sony

Sony: 2 uur kijken zonder opladen

De projector is voorzien van DLP IntelliBright. Deze technologie maakt gebruik van slimme algoritmen om de helderheid van het beeld te verhogen zonder afbreuk te doen aan de batterijduur. Dankzij een innovatief ontwerp wordt opwarming van de projector geminimaliseerd, ook bij een hoge helderheid. De MP-CD1 produceert 105 ANSI-lumen en is uitgerust met een ingebouwde batterij van 5000 mAh. Dit garandeert ruim twee uur lang scherpe en heldere beelden. De gebruikersduur kan worden verlengd door het apparaat op te laden via de USB-C-poort. Dit kan zowel via reguliere power adapter als een portable powerbank.

Sony 1

De MP-CD1 is uitgerust met automatische keystone-correctie voor een beeldweergave zonder vervorming. Daarnaast zorgt de dynamische beeldmodus voor heldere beelden onder alle omstandigheden. Aan de onderzijde van de projector is een statiefaansluiting bevestigd zodat de MP-CD1 overal geïnstalleerd kan worden.

De MP-CD1 is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor € 400.

Specificaties

Modelnaam: MP-CD1 Mobiele Projector
Formaat van het geprojecteerde beeld: Max. 120 inch bij een projectieafstand van 3,45 m
Contrastverhouding: 400:1
Uitvoerresolutie: 854 x 480
Kleurbereik: Full colour (16 770 000 kleuren)
Gewicht: 280 gram
Continue projectieduur (volledig opgeladen)
120 minuten (indien volledig opgeladen en zonder stroomtoevoer)
Afmetingen (b x h x l): Ong. 83,0 mm x 16,0 mm x 150,0 mm
Meegeleverde Accessoires: Opberghoes HDMI-kabel 1 m USB-C-kabel 1 m. ‘Micro USB naar USB-C’-adapter

www.sony.net

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS