ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Solara mobiele zonnepanelen
Solara mobiele zonnepanelen
Accessoires

Solara mobiele zonnepanelen

  1. 15 april 2017, 17:00
  2. 1 Reacties

Twee vliegen in één klap. De zon kan niet meer naar binnen en de zonnepanelen van Solara zorgen voor stroom. Het doek is weer- en UV-bestendig. Er is een passende uitvoering voor op de voor campers meest gebruikte basisvoertuigen. 

Solara: uitritsbare zonnepanelen

Het mobiele zonnepaneel is optioneel voorzien van magneten. Hierdoor is het heel snel en gemakkelijk aan te brengen. Je kunt hiervoor ook de standaard klittenband gebruiken. De panelen hebben een hoge opbrengst van 102 Wp, ook als niet de hele dag de zon fel schijnt. Het weegt 7,1 kilo. Je kunt er een SR 280 E lader bij kopen, die voor een optimale doorgave van stroom naar je accu zorgt. Hij beschermt de accu meteen ook voor een teveel aan stroom of een te diepe ontlading. Ledlampjes geven informatie over de hoeveelheid  stroom die geladen wordt en het accu-niveau.

Het mobiele zonnepaneel van Solara is passend leverbaar voor de VW T5 en T6, Mercedes Vito en Sprinter en Fiat Ducato. Standaard zit er 7,5 meter snoer aan. Een verlengsnoer is optioneel. De panelen zijn eenvoudig uitritsbaar en kunnen dan overal gebruikt worden. Het kost € 1299,-. De lader kost in de 12 volt en 16 ampère uitvoering vanaf 36 euro. De 85 volt 16 ampère versie kost 130 euro.

www.solara.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Frans - zondag 16 april 2017 

    Is dit een grapje, € 1299,- ?

    Beantwoorden

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS