Sneak Preview Dagen bij Adria en Sun Living

adria sun living

Als eerste het 2020-nieuws van Adria en Sun Living zien? Kom dan de nieuwste modellen met eigen ogen bewonderen tijdens de Sneak Preview Dagen. Van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni krijg je informatie én koffie en kan je een proefrit met een caravan of een camper maken.

Nieuwste modellen en meer

Adria en Sun Living organiseren ook dit jaar weer de Sneak Preview dagen. Op dit evenement informeren de specialisten kampeerliefhebbers over de modellen voor 2020. Iedereen is van harte welkom bij Recreatieoord Binnenmaas om deze modellen als eerste te bezichtigen. Naast de gloednieuwe Adria en Sun Living modellen zijn ook de nieuwste Isabella-voortenten te bewonderen. De voortenten zijn volledig ingericht om aan de behoeften van de moderne kampeerder te voldoen en maken de kampeerbeleving compleet.
Goed om te weten is dat er ook dit jaar Subaru-trekauto’s worden getoond door Subaru-dealer Kleinwier. Met een trekgewicht tussen de 1400 kg en 2000 kg biedt Subaru de ultieme trekauto voor wie met een Adria-caravan op pad gaat. Probeer de Subaru-trekauto zelf en maak tijdens het evenement een proefrit. Rijden in deze trekauto met caravan mag ook met rijbewijs B. Liever proefrijden in een camper? Ook dat kan!
Heb je interesse om de Sneak Preview Dagen te bezoeken? En wil je een proefrit maken? Meld je dan gratis aan via de websites www.adria.nl / www.sunliving.nl. Bij aanmelding ontvang je tevens een gratis parkeerkaart en koffie voor twee personen.
sneask preview 2019 adria sun living
Adresgegevens                                       
Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwe Huisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland
Openingstijden
Van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni, dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant