Truma Smart

Smart is nieuwe serie Truma-movers

Accessoires

Eenvoudige montage en bediening. Precies manoeuvreren. Dat zijn de nieuwe Smart movers van Truma. Truma-kwaliteit in het instapsegment.

Truma caravanmover Smart M en A

De movers zijn verkrijgbaar in een handmatig te bedienen versie of als automaat. De mover Smart M zet je met een hendel tegen de caravanband. Die hendel zit aan één kant van de caravan en duwt de mover, door hem over te halen, aan beide kanten op de band. Je hebt er geen kracht voor nodig en hoeft nergens aan te draaien. De Smart A doet dat via een druk op de knop automatisch. De beide caravanmovers zijn geschikt voor caravans met een enkele as tot aan een gewicht van 1800 kilo (de M) tot 2000 kilo (de A).

Smart A Truma
Truma Smart model A.

Op afstand te bedienen

Met de knoppen op de afstandsbediening zet je de caravan precies op de plek waar je hem hebben wilt. De soft-start functie voorkomt schokken. De snelheid loopt langzaam op na het starten. Dat werkt ook prima bij het aankoppelen aan de trekhaak. Bij het loslaten van de knop staat de caravan op dezelfde millimeter stil. Een veilig gevoel.

Truma Smart M
Truma Smart model M.

De movers zijn krachtig en hebben een flinke grip op de banden. Ze kunnen daardoor hellingen aan tot aan 13%. De rollen zijn gemaakt van aluminium en zeer robuust, slijtvast en licht van gewicht. De Smart caravanmovers zijn gemakkelijk acheraf te monteren. Ze passen op alle gangbare caravanchassis. Een nieuwe keuring is niet nodig.

Sterk punt van de Smart mover van Truma is zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Er zit vijf jaar garantie op. Vanaf januari verkrijgbaar bij de Truma-dealers.

Naar de site van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant