ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Smart D systeem: het gemak van Kabe
Smart D systeem: het gemak van Kabe
App

Smart D systeem: het gemak van Kabe

  1. 1 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Met een caravan of camper van Kabe koop je niet alleen 60 jaar ervaring en kwaliteit. Je koopt ook gebruiksgemak en comfort. Met het Kabe Smart D systeem bestuur en controleer je alle functies in je caravan of camper. Op één scherm krijg je alle relevantie informatie te zien. Het overzichtelijke touchscreen is uitermate gebruiksvriendelijk.

Smart D: alle functies op één scherm

Met het Smart D systeem kun je gemakkelijk en snel alle functies in je caravan controleren. Als de stroom in de camper of caravan aan staat is het systeem klaar voor gebruik. Zaken als schoonwaterpeil, grijswaterpeil, stroomverbruik en accucapaciteit lees je in één oogopslag af. De temperatuur in de caravan omlaag of omhoog? Verwarming en airco bedien je vanaf de Smart D. Ook de gehele verlichting en de koelkast is hierop aangesloten. Naar wens kunnen meer accessoires geselecteerd en aangesloten worden, zoals citywater.

Het systeem waarschuwt ook als er iets niet in orde is. Het heeft een alarmfunctie, bijvoorbeeld om te waarschuwen als er onderhoud nodig is.  Of als er een zekering vervangen moet worden. Zo heb je alles handig  bij elkaar op één scherm. Het Kabe Smart D systeem is standaard op de series Royal, Hacienda en Imperial.

Smart DOp het startscherm zie je alle knoppen voor de verlichting en een digitale schuifregelaar voor de dimmer. Ook kun je hier de binnen- en buitentemperatuur en de tijd aflezen.

 

 

 

 

Alle informatie en de bedieningsmogelijkheden  met betrekking tot de verwarming worden op een apart scherm aangegeven. Je regelt de verwarming met een handige digitale schuifregelaar.

 

 

 

 

De actuele statusinformatie van het verswaterniveau, het grijswaterniveau en de accucapaciteit worden op overzichtelijke wijze aangegeven.

 

 

 

 

Ook via je smartphone

Nieuw en heel handig is Smart D Remote. Hiermee kan het systeem via een app vanop afstand worden bediend. Waar je op dat moment ook bent, via je smartphone heb je alles bij de hand. Het Smart D Remote systeem werkt via een 4G router met een externe antenne en een mobiel modem. Zo kun je niet alleen overal alle alarmen en functies zoals verwarming en verlichting regelen, maar heb je ook meteen een uitstekende draadloze internetverbinding. Smart D Remote is optioneel toe te voegen aan het systeem. Het is standaard op de Imperialserie.

Op onderstaande video een duidelijke uitleg over het gemak en de werking van het Kabe Smart D systeem.

 

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, App NIEUWS