Carado Van 337

Smal en compact: Carado V 132 en V 337

Campers

Nieuw bij Carado, het succesvolle budgetmerk van Hymer, zijn de V 132 en V 337.  De V staat eigenlijk voor Van, maar in feite betreft het halfintegralen. Wél hebben ze de buitenafmeting van een buscamper. Met een breedte van slechts 2,14 meter zijn ze lekker wendbaar.

Jumper basis

De nieuwe halfintegralen hebben de 130 pk sterke Jumper van Citroën als basis en zijn respectievelijk 5,95 en 6,65 meter lang. De V 132 heeft dwars achterin een tweepersoonsbed (bedmaat 194 bij 140/130 centimeter). De V 337 heeft twee enkele bedden in lengterichting (bedmaat 200 bij 70 en 195 bij 80 centimeter). Indien gewenst maak je er eenvoudig een tweepersoonsbed van (200 bij 195 centimeter). Bij beide modellen vind je onder de bedden een garage voor o.a. de fietsen. Op de bedden na zijn de modellen vrijwel gelijk.
Carado Van 132
Zo hebben ze beiden een separate douchecabine, keuken in de lengte en een zithoek met een dinette en draaibare cabinestoelen. Het interieur heeft lichte tinten, wat een ruimtelijk effect geeft. Er is keus uit twee dessins: Explorer en Antartica. Het concept van de bovenkasten is opnieuw ontwikkeld. Ze zijn nu voorzien van een softclose systeem en die boven de zitgroep hebben bovendien usb-stopcontacten. De koelkast heeft een inhoud van 89 liter. Een deurhor is standaard, evenals de Truma Combi 4 verwarming. Optioneel kun je kiezen voor een fietsendrager voor drie fietsen achterop, een tweede garagedeur en voorbereiding voor televisie.
Wil je een stapje luxer, dan zijn er de nodige accessoirepakketten verkrijgbaar. Deze bevatten bijvoorbeeld extra dakluiken, meer stopcontacten, een airbag voor de bijrijder en een tempomat. Wil je het wooncomfort van een halfintegraal combineren met het rijcomfort van een buscamper, dan zijn deze nieuwelingen van Carado het bekijken waard. Prijzen zijn bij ons nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant