slide-out

‘Slide-out your Van’-campagne

Accessoires

Lippert Components (hierna LCI) wil met een campagne het concept ‘Space on demand’ in Europa onder de aandacht brengen. Slide-outs scheppen namelijk ruimte op het moment dat je die nodig hebt.

Slide-out: niet alleen voor grote jongens

De slide-out kennen we inmiddels wel. Tot nog niet zo heel lang geleden was deze uitbreiding voorbehouden aan de grote jongens. Campers die van zichzelf al heel groot waren. Die kregen er nog wat vloeroppervlakte bij. In de keuken, slaapkamer of woonkamer. Of alledrie. Maar inmiddels hebben ook de campers van normale proporties een slide-out. Bijvoorbeeld aan de achterkant, zoals bij de Adria Compact. Zelfs buscampers profiteren van deze techniek, denk aan de James Cook. En ook in de caravan werkt het prima, zoals Tabbert al jaren laat zien.

Met de ‘Slide-out your Van’-campagne wil producent LCI alle voordelen nog eens onder de aandacht brengen. En dan vooral van de slide-out Smart Room, speciaal voor de kleinere camper. In de VS heeft elke camper wel een slide-out. In Europa bij lange na nog niet. Als marktleider van deze systemen wil LCI graag laten zien wat we missen. Want met tot aan vier slide-outs heb je er op de plaats van bestemming heel wat extra leefruimte bij.

Slide-out lci

Onverwachte voordelen

Zo kan door het gebruik van een slide-out een kortere bus worden gebruikt als basis. Met minder gewicht. Op de plaats van bestemming heb je 2 meter extra ruimte door de slide-out. Meters die ook nog eens weinig gewicht toevoegen. De campagne wil daarnaast de bedenkingen die er eventueel nog zijn wegnemen. Het Smart Room 2.0-systeem is daarvoor het aangewezen product. Alle vragen die je hebt, wil LCI beantwoorden. Daartoe is er een speciale website in vier talen opgezet. Je leest technische informatie, ervaringen van gebruikers en een blog. Natuurlijk met de slide-out in de hoofdrol. Bestaande bedenkingen – zoals vrees voor lekkages – wil LCI wegnemen. Door goede informatie moet het straks voorbij zijn met de Europese argwaan tegen dit soort systemen.

Naar de website Slide-out your Van.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant