Sleepy Joe

Sleepy Joe nieuw bij Campooz

Vouwwagens

Natuurlijk kennen we de Fat Freddy en de Lazy Jack van Campooz. Helemaal nieuw is de Sleepy Joe. Het bijzondere aan deze vouwwagen is dat het een langslaper is.

De langverwachte Sleepy Joe

De Fat Freddy en Lazy Jack blijven voor het komende seizoen ongewijzigd. Heerlijk gemakkelijke en flexibele vouwwagens. Van twee tot zes personen en weer terug. Never change a winning team. Deze modellen zijn zogenaamde dwarsslapers. Dat slapen is dankzij de nieuwe matrassen overigens nog comfortabeler. De nieuwe Sleepy Joe is anders. Het is namelijk een langslaper. Het bed is dus in de lengte geplaatst. Het is niet meer nodig om over elkaar heen te kruipen bij het naar bed gaan of bij nachtelijk toiletbezoek. Ook valt de grote en vooral hoge deur van de Sleepy Joe op. Ook deze nieuweling is er als Trekking en Camping, zoals we dat kennen van Campooz. Natuurlijk past ook de Uggly Betty er aan. Daarmee is het een vierpersoons tenttrailer.

Sleepy Joe

Ook bij de Sleepy Joe hoort een degelijke Duitse aanhanger. Deze kun je overigens ook voor andere dingen gebruiken als je de tent eraf haalt. De aanhanger is geremd en mag maximaal 750 kilo wegen. Er is ruimte voor een fietsendrager voor drie fietsen. Steunpoten en wielkeggen zitten erbij. Evenals een dertienpolige stekker en een achteruitrijlicht.

Naar de site van Campooz.

Wil je alle Campooz-nieuwtjes voor het komende seizoen zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!