Slaapmasker 3D

Fel ochtendlicht in je tent? Slaapmasker to the rescue!

Accessoires

Steek je hand op als je de volgende situatie herkent. Je staat op de camping in een tent of vouwwagen óf in een caravan of camper zonder verduisteringsgordijnen. Het is ’s ochtends vroeg en – aangezien je vakantie hebt – wil je best nog even lekker verder slapen. Maar ja, het is hoogzomer en al ontzettend licht. Slapen lukt dus niet echt meer. Herkenbaar? Slaapmasker to the rescue!
Slapen in de buitenlucht (want ja, een tent, vouwwagen en vooruit, een caravan en camper, beschouwen we als buitenlucht) is heerlijk! Alleen biedt vooral een tentdoek weinig bescherming tegen het felle ochtendlicht. En hoogzomerkampeerders weten dat het zonnetje ’s ochtends vroeg al behoorlijk fel kan schijnen. Dat is natuurlijk genieten, maar niet als je je nog éven wil omdraaien. In dat geval is een slaapmasker een uitkomst. Ziet het er charmant uit? Nee. Kan je nog even lekker slapen zodat je daarna weer helemaal fris toont? Ja.
Slaapmasker 3D
Slaapmaskers heb je in alle soorten en maten. Wat dit exemplaar dan zo bijzonder maakt? Nou, de 3D-vorming bijvoorbeeld. Dit masker zit niet meteen tegen je ogen – zoals veel andere maskers – maar heeft een ruimte bij de ogen waardoor die vrij kunnen bewegen. In praktijk betekent dit dat je niet bij elke oogbeweging het masker tegen je ogen voelt. Verder is dit 3D-slaapmasker niet gemaakt van een synthetisch stofje, maar van zacht ademend katoen. Door de verstelbare elastische band past dit slaapmasker zowel op grote als kleine kampeerhoofden.
Dit 3D-slaapmasker is voor 7,95 euro te bestellen via onderstaande button. En nu maar hopen op veel felle ochtendzon!
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant