Skyloft GT

Skyloft van Gentle Tent is de grootste

Tent

De GT Skyloft is een daktent voor tot aan vijf personen en daarmee de grootste daktent die er is. De oppervlakte waarop je kunt liggen is 3,4 bij 2 meter.

Skyloft: familietent of ruimte-oase

De Skyloft is ruim genoeg om met een vijfkoppige familie het dak op te klimmen. Natuurlijk is de tent ook te gebruiken voor koppels die vooral ruimte nodig hebben. De tent weegt 49 kilo en is compleet opblaasbaar. Dat kennen we natuurlijk van Gentle Tent. Bij dit merk is simpelweg alles opblaasbaar. Je kunt kiezen of je de tent in de lengterichting of dwars op je dak zet.

Tweekamerflat

De Skyloft is te verdelen in twee van elkaar gescheiden ruimtes. Zo hebben de kinderen hun eigen kinderkamer. Of je hebt een chill lounge. Een groot raam maakt dat je binnen eigenlijk gewoon buiten zit. Dat raam laat zich ook omhoog rollen. Zet je de tent dwars, dan kun je dit raam als tweede ingang gebruiken. Aan iedere zijkant nog eens twee ramen, voorzien van horregaas. De stahoogte in de tent is 1,40 meter.

Aluminium frame op dakdrager

De tent staat op een aluminium frame van 1,64 bij 1,43 meter. Dat zit vast aan de dakdragers. Afhankelijk van de auto is het mogelijk de Skyloft dwars of in lengterichting te plaatsen. Bij langere voertuigen kun je beter drie of vier dakdragers gebruiken. Staat de tent in de lengterichting, dan is de ingang aan de achterkant van de auto. De niet te kleine auto moet minstens een daklast van 55 kilo hebben. Optioneel is er een voortent die aan de daktent past verkrijgbaar.

De Gentletent Skyloft is te koop vanaf december en kost 3390 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant