Scycamp Mini

Skycamp Mini: daktent voor twee

Tent

iKamper introduceert de Skycamp Mini. Een hardcover daktent voor twee personen. Prima geschikt voor een kleine auto of voor in de laadbak van een pick-up.

Skycamp Mini in twee varianten

Het verschil zit hem in de hardcover. Die is er naar keus in een glanzende of een matzwarte uitvoering. Die laatste heet Rocky Black. De kleine versie van de Skycamp heeft een laag eigen gewicht. Met 57 kilo is hij ook geschikt voor auto’s met een lage maximale daklast. De bodem is voorzien van een stevige aluminium honingraatstructuur. De hardcover is gemaakt van met glasvezel versterkt kunststof. Het is een dubbele laag met daartussen luchtisolatie. Dat werkt geluiddempend en zorgt voor een condensvrije deksel.

Scycamp Mini iKamper

Het tentdoek is gemaakt van polykatoen en waterafstotend. De daktent heeft een extra regendak en is voorzien van waterdichte ritsen. Het doek is zwaar en dik en zal in de wind niet snel flapperen. Bij de Mini verkrijgbare accessoires zijn o.a. een binnentent en een luifel.

De Skycamp Mini is vanaf april te zien bij de dealers. Hij kost 3580 euro. Voorbestellen via Campwerk kan hier. Levering medio april.

Andere modellen van iKamper

iKamper is een Koreaans daktentenmerk. De Skycamp is er ook een maatje groter: de Skycamp 2.0. Een ander model van dit merk is de X-Cover, dat is een lichtgewicht pop-up tent. Het grote bed is een opvallend kenmerk van dit model. Daarover lees je hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!