Camperplaats van het Jaar 2019

Skop’nboer Erve Benneker is Camperlocatie van het jaar 2019

Nieuws

Camperplaats Skop’nboer Erve Benneker in Overijssel mag zich Camperlocatie van het jaar 2019 noemen. Deze plek kreeg van de gebruikers van Campercontact.com bij de jaarlijks gehouden verkiezing het hoogste cijfer: een 9,6.

Overdinkelse gastvrijheid

De camperplaats is gelegen in het Overijsselse Overdinkel. Volgens de bezoekers is het een perfecte en nette plek met fantastische voorzieningen. Ook de gastvrijheid van de eigenaren scoort hoog. Jan en Sandra Benneker noemen de prijs de kroon op hun bedrijf en zijn er heel blij mee. De camperplaats ligt bij een historische schaapskooi vlakbij de Duitse grens in het glooiende Twentse landschap. Op de tweede plek eindigt De Willige Waard in het Utrechtse Lopik. Deze camperplaats scoorde eveneens een 9,6, maar had minder beoordelingen. De derde prijs is voor de familie de Feijter in Zaamslag. Deze camperplaats in Zeeland scoort een 9,5.
Camperplaats vh jaar 2019

Verbeteren van de kwaliteit

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.500 camperlocaties die camperaars kunnen vinden op de website en via de app van Campercontact. Om kans te maken op de prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2018) minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag één jaar lang de titel ‘Camperlocatie van het jaar’ dragen.

Overige Europese winnaars camperlocatie van het jaar 2019

Italie camperplaats vh jaar 2019België: Camperlocatie Smart-ijs in Wingene, West-Vlaanderen.
Duitsland: Camperlocatie Brauerei Biberach in Roggenburg-Biberach, Beieren.
Italië: Agricampeggio Terra e Sogni in Bardolino, Veneto (foto).
Frankrijk: Aire Municipale du Moulin a Tan in Champagne Ardenne.
Spanje: La Puebla de Cazalla in Andalusië.

Over Campercontact en de NKC

Met ruim 29.000 camperlocaties in meer dan 50 landen, is Campercontact een van Europa’s grootste platforms voor camperlocaties. Maandelijks gebruiken 175.000 camperaars de app. Campercontact is opgezet voor én door camperaars, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om locaties toe te voegen en reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen.
Campercontact is onderdeel van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse en Belgische camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!