Simpel en doeltreffend: De Raamfix

Accessoires

Een inbraak in je camper of caravan is een heel vervelende ervaring. Niet alleen is er schade of zijn er spullen weg, vaak is het onveilige gevoel dat blijft hangen nog het ergste. De Raamfix is nieuw en helpt een inbraak voorkomen.

De Raamfix is verbluffend eenvoudig

Raamfix4_CT_InterPersHet kan iedereen overkomen en het kan overal gebeuren. Een inbraak in je camper of caravan. Natuurlijk ben je alert, krijg je bij een camping of camperplaats een slecht gevoel dan rij je door. Maar goed opletten kan helaas niet voorkomen dat ook jouw kampeermiddel ten prooi kan vallen aan ongewenst bezoek. Het is niet zo dat dit alleen in bepaalde landen of op donkere achterafplekken gebeurt. Om je dierbare en dure bezit te beschermen zijn er tal van hulpmiddelen te koop. Zo zijn er de bekende Heosafe sloten voor de luiken en ook voor de toegangs- en voordeuren zijn er extra sloten te koop. Uit onderzoek van verzekeraars en uit gesprekken met eigenaren die een inbraak hebben meegemaakt blijkt echter dat er nog een belangrijk kwetsbaar punt is bij camper en caravan. En dat is het raam. Goed nieuws daarom dat er vanaf begin 2015 eindelijk een goed en doeltreffend beveiligingsmiddel op de markt komt dat past op verschillende ramen en ook nog eens betaalbaar is. De Raamfix.

Raamfix-campingtrend
Vanaf januari is hij te koop, de Raamfix van Memo-Europe. Een stalen handgreep die je eenvoudigweg over de bestaande raamvergrendeling schuift. In geval van nood is hij er ook zo weer vanaf. Openen van het raam van buitenaf is onmogelijk door de Raamfix. De hendel kan niet gekanteld worden en de Raamfix zorgt daarbij ook voor een extra vergrendeling achter het raamframe. Een dubbele beveiliging dus. Bijkomend voordeel: je ziet hem van buiten zitten. Dus begint men er vaak niet eens aan. Er zijn ook stickers om extra te laten zien dat het voertuig beveiligd is.
Raamfix-campingtrend
De Raamfix is leverbaar voor verschillende merken en types caravan en camperramen zoals: Dometic, Seitz en Polyplastic, voor zowel klap- als schuiframen. Hij is gemaakt van gepoedercoat zwart staal. Per stuk weegt hij ongeveer 60 gram (afhankelijk van het model). Voor 14,50 euro per stuk een goede beveiliging van camper- of caravanraam. Koop je er vijf of meer zijn ze 11,50 euro per stuk. Eenvoudig aan te brengen en even eenvoudig weer te verwijderen. Simpel en doeltreffend. Vanaf januari te koop bij Memo-Europe.
www.memo-europe.nl
Raamfix-memo-1
 
banner-raamfix-5
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant