Shop 'til you drop

Ger

Als je de clichés mag geloven dan hebben wij, mannen, een broertje dood aan “shoppen”. Nee, dan vrouwen. Zet een vrouw in de eerste de beste Bijenkorf en je hebt er de rest van de dag geen kind meer aan.”
De vraag is of je die clichés moet geloven.
Voor dat de vrouwelijke lezersschare mij nu direct de rug toe keert zeg ik er maar gelijk bij dat ik mezelf ook wel enige tijd kan amuseren in een Media Markt van formaat. En dat geldt volgens mij voor veel mannen.
Afgelopen zondag werd me weer eens duidelijk dat er ook een gelegenheid is waar zowel mannen áls vrouwen hun hart kunnen ophalen als het om shoppen gaat. Althans, als je van kamperen houdt.
Ik moet daar wel bijna tweehonderd kilometer voor rijden en bijna twee uur voor in de auto doorbrengen. Maar, vergezeld van de juiste vrienden, heb je dan wél een leuk dagje uit in het immense vrijetijdscentrum van Winterswijk.
Van vouwwagens tot zakmessen, van caravans tot scheerlijnen. Op een oppervlakte zo groot, dat de TomTom je de weg terug moet wijzen naar de uitgang, is alles te koop waar heel kamperend Nederland én Duitsland behoefte aan schijnt te hebben. Ook de inwendige mens wordt in Winterswijk trouwens niet vergeten.
Het schijnt crisis te zijn maar mij is daar niets van gebleken, daar in Winterswijk.
Ik krijg vooral het idee dat Nederland snakt naar het voorjaar.
Dat men de caravan weer wil laten rollen.
En de centen blijkbaar ook.
Shoppen

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen