ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Shoal Tent, de wereld is je waterbed
Shoal Tent, de wereld is je waterbed
Tent

Shoal Tent, de wereld is je waterbed

 1. 18 oktober 2017, 11:00
 2. 2 Reacties

Als je op een bolletje woont dat voor 70% uit water bestaat kun je er maar beter voor zorgen dat je ook op het water kunt slapen. Met de Shoal Tent kan precies dat. Kwestie van opblazen en drijven maar. 

Shoal Tent, sterren, vissen en de stroom

Kamperen met je tent op een kampeervlot kenden we al. Nu is er de tent die je, na het opblazen, te water kunt laten. Slapen doe je voortaan dus ook in je favoriete vijver, rivier of op het meer van je keuze. Boven je de sterren, onder je de vissen. In slaap vallen door mee te wiegen op de stroom. Hoe veel mooier kan het worden?

Shoal

Geen stokken, een vlot met drie kamers. Twee in de bodem en één in de tent. Het gebruikte materiaal is zwaar, het stof en de ritsen kunnen tegen een stootje. Alle zijkanten kunnen snel losgemaakt worden en eventueel als in- en uitgang dienen. Als je hem koopt zit hij in een tas en je krijgt er een voetpomp bij. De tent weegt 50 pond, oftewel 22,6 kilo. De prijs? Bestel hem als pre-order en hij kost 1275 dollar. Na 31 oktober kost hij 1500 dollar. Dat zijn 1270 eurootjes.

Naar de site van Smith Fly

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Kenneth Cyrus - maandag 26 maart 2018 

  waar kan ik deze drijvende tent, shoal tent, kopen?

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - dinsdag 27 maart 2018 

   Via de link onderaaan het artikel.

MEER Tent NIEUWS