ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Shoal Tent, de wereld is je waterbed
Shoal Tent, de wereld is je waterbed
Tent

Shoal Tent, de wereld is je waterbed

  1. 18 oktober 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Als je op een bolletje woont dat voor 70% uit water bestaat kun je er maar beter voor zorgen dat je ook op het water kunt slapen. Met de Shoal Tent kan precies dat. Kwestie van opblazen en drijven maar. 

Shoal Tent, sterren, vissen en de stroom

Kamperen met je tent op een kampeervlot kenden we al. Nu is er de tent die je, na het opblazen, te water kunt laten. Slapen doe je voortaan dus ook in je favoriete vijver, rivier of op het meer van je keuze. Boven je de sterren, onder je de vissen. In slaap vallen door mee te wiegen op de stroom. Hoe veel mooier kan het worden?

Shoal

Geen stokken, een vlot met drie kamers. Twee in de bodem en één in de tent. Het gebruikte materiaal is zwaar, het stof en de ritsen kunnen tegen een stootje. Alle zijkanten kunnen snel losgemaakt worden en eventueel als in- en uitgang dienen. Als je hem koopt zit hij in een tas en je krijgt er een voetpomp bij. De tent weegt 50 pond, oftewel 22,6 kilo. De prijs? Bestel hem als pre-order en hij kost 1275 dollar. Na 31 oktober kost hij 1500 dollar. Dat zijn 1270 eurootjes.

Naar de site van Smith Fly

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Tent NIEUWS

Vier keer nieuwe Ventura Air
Tent

Vier keer nieuwe Ventura Air

Ventura Air-voortenten heeft vier nieuwe modellen. Een opblaasbare voortent staat strak, is eenvoudig op te zetten en af te breken en daardoor ideaal voor korte vakanties en outdooravonturen. Ventura Air maakt gebruik van de…

  1. 19 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Campooz gaat de grens over
Nieuws Tent

Campooz gaat de grens over

De ambities van Campooz zijn geen geheim. De Nederlandse producent van vouwwagens koerst op internationale expansie. De modellen Fat Freddy en Lazy Jack zijn te bewonderen in showrooms in Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk….

  1. 1 februari 2018, 15:45
  2. 0 Reacties
Campwerk haalt iKamper naar Europa
Tent

Campwerk haalt iKamper naar Europa

Campwerk, specialist op het gebied van tenttrailers en daktenten, is officieel partner van iKamper geworden en brengt daarmee de Kickstarter wonderdaktent Sky4X naar Europa. In Nederland is de daktent voor het eerst te zien…

  1. 18 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel
Tent

Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel

Nieuw bij Walker: de Ellips 280 met optioneel pvc kuipzeil en aanritsbare luifel inclusief raam en zijwanden. De Ellips 280 De modern vormgegeven Walker Ellips-280 wordt standaard geleverd met een 28 mm stalen frame….

  1. 22 december 2017, 11:00
  2. 0 Reacties