Seizoen 2020: Weinsberg CaraOne nu ook met hefbed

Caravans

In het nieuwe seizoen komen er bij Weinsberg twee nieuwe indelingen beschikbaar in de caravanserie CaraOne. De compacte 390 PUH en de 540 EUH. Respectievelijk met een tweepersoonsbed of enkele bedden. Plus een hefbed: tot aan zes slaapplaatsen.

CaraOne 540 EUH

Hij is 7,43 meter lang, 2,32 meter breed en 2,70 meter hoog. Deze caravan weegt 1400 kilo. Het hefbed met een bedmaat van 201 bij 148/134 centimeter hangt boven de rondzit. Die staat achterin, voorin vind je de enkele bedden. De benodigde ladder is in de kast op te bergen. Van dat hefbed heb je wat betreft stahoogte geen last. De Weinsberg CaraOne is zo’n 13 centimeter hoger dan de doorsnee-caravan. Nieuw voor komend seizoen zijn ook de vormgeving van de voorkant en de lichtpartij aan de achterkant.
Weinsberg 2020 CaraOne 540 EUH
Wil je je caravan verder aankleden, dan kan dat o.a. met 17 inch aluminium velgen. Die kosten 699 euro. Daarnaast zijn er vier pakketten om uit te kiezen. Basisprijs voor de nieuwe CaraOne in Duitsland is 18.790. Zaken als een anti-slingerkoppeling of combirollo’s zitten er niet standaard op. Wil je die wel, dan moet je het Smart-Pakket van 671 euro er bij kopen. Een 70 centimeter brede deur heeft hij wel af-fabriek.
CaraOne Weinsberg 2020
De keuken en de badkamer staan in het midden van de caravan. Op de as, qua gewichtsverdeling een prima plek. Binnen zien we hout en wit en de lichte tinten van de kussens. De keuken heeft drie pitten en de Slimtower-koelkast heeft een inhoud van 142 liter. Tweede nieuwe indeling in deze serie is de 390 PUH. Ook met een hefbed, maar dan met een tweepersoonsbed voorin. Deze is voor het eerst te zien op de komende Caravan Salon in DĂĽsseldorf.
www.weinsberg.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant