Weinsberg Cara-Core

Seizoen 2020: Weinsberg Cara-Core integraal

Campers

Weinsberg voegt een integraalcamper aan zijn aanbod toe. De Cara-Core is er in drie verschillende indelingen. Het grote publiek kan hem zien op de komende Caravan Salon. Wij mochten er tijdens de persconferentie al een blik op werpen.

Weinsberg Cara-Core lampenMarkante voorpartij

Opvallen doet vooral de voorkant. De Cara-Core heeft duidelijk een eigen gezicht. De combinatie van lampen, grill en bumper geven hem iets sportiefs. Er komen om te beginnen drie verschillende indelingen, die het hefbed boven de cabinestoelen gemeen hebben. Zo heeft elke indeling tot aan vijf slaapplekken. Er zijn vier zitplaatsen met gordel voor onderweg. De indelingen zijn de 650 MF met dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en een lengte van 6,99 meter en de even lange 650 MEG met enkele bedden. Er is ook een indeling met enkele bedden en een lengte van 7,41 meter: de 700 MEG.

CaraCore interieur

Langwerpig dakraam

De twee modellen met enkele bedden hebben boven het slaapgedeelte een langwerpig dakraam. Dat zorgt voor een uitzicht op de sterren en veel daglicht binnen. De bedden zijn een aangename 2 meter lang. Doordat je een vrij blikveld hebt van voor naar achter, doet het interieur ruimtelijk aan. De lichte tinten maken het modern. Opvallen doen ook de afgeronde hoeken. Evenals de compleet te noemen standaarduitrusting met o.a. led-verlichting, lades met soft-close sluiting, 17 inch alu-velgen, 24 inch led-tv en een 142 liter koelkast. Weinsberg – het dochtermerk van Knaus – wil graag meer zijn dan een budgetmerk. Natuurlijk, de uitrusting is wat eenvoudiger gehouden. De prijs is ook aan de bovenkant van het aanbod een belangrijk verkoopargument. Hij gaat in Duitsland vanaf 55.490 euro kosten.
Weinsberg CaraCore bed

En verder

De zeer populaire halfintegraal CaraCompact Edition Pepper (foto beneden) krijgt voor het nieuwe seizoen een update. Daarbij horen o.a. nieuwe euro 6d motoren en een nieuw dak van gfk. Dat laatste zorgt voor een betere isolatie en een gewichtsbesparing van 40 kilo. Hij gaat in Duitsland vanaf 53.999 euro kosten.
CaraCompact Pepper 2020
www.weinsberg.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant