Seizoen 2020: veel nieuws bij Fendt

Caravans

Het nieuws van caravanbouwer Fendt gaat van nieuwe optie-pakketten tot aan compleet nieuwe indelingen. Het familiegezicht komt in alle series terug en werd sportiever. We zetten al het nieuws op een rij.

Nieuwe indelingen

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe indelingen voor de Saphir, Bianco Activ, Opal en Diamant. Er is keus uit twaalf stofvarianten voor de bekleding en vijf houtdecors. Ondanks een duidelijk familiegezicht – waaraan elke caravan van Fendt te herkennen is – heeft elke serie zijn eigen specifieke kenmerken. De Saphir is er in twaalf varianten. De Bianco is er in vijftien uitvoeringen, ook als Activ en Emotion. De Tendenza (foto beneden) is de designcaravan met zes indelingen en een loungeconcept. Topserie Opal kreeg een update en is er in zeven varianten. Neusje van de zalm is de Diamant in vier indelingen.
Fendt Tendenze 2020

Twee nieuwe optie-pakketten

Nieuw voor komend seizoen zijn de optie-pakketten Safety en Lifetime. Het eerste omvat het AL-KO ATC Trailercontrol, de Truma Duocontrol CS met filter en een Full Stop anti-diefstalbeveiliging. Dit pakket kan op elke serie worden gekozen. Het Lifestyle-pakket is er voor de Bianco Selection 465 SFB en 515 SG, de Tendenza 465 SFB en 515 SG en voor de Opal 465 SFH en 515 SG. Het omvat o.a. de Avento Eco dakairco van Truma, de Omnistor 6300 luifel, een hagelbestendiger dak, mechanische diefstalbeveiliging, AL-KO ATC Trailer Control en een opwaardering van het gewicht naar 1700 kilo. Verder zeven zone koudschuimmatrassen, een autark-pakket met 55 Ah accu en Truma gas-level Control.

Actiemodel Bianco Activ 445 FH Emotion

Een compact actiemodel met een bijzondere indeling. Het op te klappen Franse bed staat voorin, daaronder de garage. Achterin zien we een zogenaamde lounge-zithoek. Een luie hoekbank die thuis niet zou misstaan. Met de tafel kun je verschillende kanten op door de ruime verstelmogelijkheden. Opvallen doen de twee uit de kluiten gewassen zijruiten. Hierdoor kun je ook als je staat naar buiten kijken Een buitendouche is standaard. Ook de i-Netbox zit er standaard in. Hiermee kun je o.a. de verwarming via je smartphone bedienen. Hij gaat rond de 22.000 euro kosten.
Fendt Bianco 445 Emotion 2020
www.fendt-caravan.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant