Carthago chic-e op Sprinter 2020

Seizoen 2020: het nieuws van Carthago

Campers

Camperbouwer Carthago heeft het nodige te melden voor het nieuwe seizoen. De New Generation van de chic e-line en s-plus. De introductie van de Mercedes Sprinter als basisvoertuig. En nieuwe high tech componenten als Lithium-ionen accu’s en High Performance led-koplampen. 

Carthago chic e-line / s-plus

Zowel de buitenkant als het interieur kregen bij Carthago een update. De luxueuze Oberklasse, zoals dat bij onze Oosterburen heet. Waar de eerste als vanouds op de Fiat Ducato stond, is hij er nu ook op de Mercedes Sprinter (foto boven artikel). De s-plus (foto hieronder) heeft de Iveco Daily als basis. Beide series hebben vanaf dit nieuwe seizoen een eigen interpretatie van het familiegezicht. En daarmee krijgen ze een duidelijke eigen smoel. In die smoel vallen de High Performance led-koplampen op. Een hele mond vol, maar ze geven dan ook een flinke bak licht. Ook de nieuwe striping trekt de aandacht. In het interieur valt de samensmelting van de verschillende onderdelen op. Van de zithoek, via de keuken en het bad tot aan de bedden: het is één geheel. Een nieuw design in twee varianten. Daarmee is er veel keus, in zowel basisvoertuig, model als indeling.
chic s plus I 2020

c-compactline / c-tourer / chic c-line

Bij de één een facelift, bij de ander nog meer wooncomfort. Een slanke bouw en het laagste eigen gewicht in deze klasse. Zonder in te boeten op kwaliteit. Dat is de Carthago c-compactline Super Leightweight. Compacte Van-afmetingen en het legendarische Carthago-dna. Buiten een nieuwe frisse look, binnen een bescheiden opwaardering. En ja, ook deze keer gingen er nog wat kilo’s af. Bij de c-tourer is het nieuws vooral een verfijning van het wooncomfort. We noemen het grote TFT-scherm, de massief houten schuifdeuren, de unieke uittrekbare tv-wand en de af te scheiden slaapkamer. Voor de halfintegraalmodellen is het dakraam Skyview als optie verkrijgbaar. Nieuw is de Mercedes Sprinter als basisvoertuig voor de integraalmodellen. Deze heeft voorwielaandrijving en staat op een AL-KO chassis. De uitvoering Superior zit vol met nieuwe high tech snufjes als de al eerder genoemde koplampen. Een Lithium accu is optioneel.
c-line T 2020 Carthago
Mag het een maatje groter? Dan zijn er de XL-uitvoeringen op Sprinter. Achter een tandem-as en een totaal toegestaan gewicht van 5,5 ton. Alle modellen op Sprinter hebben in ieder geval alle bekende assist-sytemen, een negentraps automatische versnellingsbak en het MBUX-multimediasysteem.

Liner for two

En dan is er nog de tweepersoons liner for two. Nieuw is het optiepakket Buro en TV. Voorin een werkplek, achterin lezen. Voorin naar het voetbal kijken, achterin naar een detective. Voorin de mails lezen, achterin de benen hoog. Een camper die dubbel te gebruiken is.
Carthago liner for two 2020
Zo is er bij dit campermerk volop keus uit modellen op de Sprinter, de nieuwe Ducato en de Iveco Daily. Carthago maakt zijn nummer één positie in de premiumklasse wederom waar.
www.carthago.nl 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant