Scooterdrager Zorro van Memo-Europe

Accessoires

De scooter mee achterop de camper, dat is handig. Zo kan je de omgeving verkennen op je eigen tweewieler. Memo-Europe heeft daar een mooie opklapbare scooterdrager voor ontwikkeld. Deze Zorro heeft een draagvermogen tot 150 kilo.

Scooter mee achterop maakt je mobiel

Zorro Memo-EuropeMet je Vespa langs de Italiaanse meren, met je Puch over de Oostenrijkse bergen of met je Peugeot tussen de Franse lavendelvelden. Een scooter mee op vakantie maakt je extra mobiel. Niks zo lekker als de omgeving verkennen per (eigen) scooter. Memo-Europe heeft daarvoor een nieuwe opklapbare scooterdrager, de Zorro. Als je hem niet gebruikt, klap je hem simpel op en zit hij niet in de weg. Dat scheelt qua uitsteken namelijk 40 centimeter. Dat kan net het verschil maken in de stalling of op de veerboot. De scooter is er gemakkelijk op te rijdend, er zit namelijk een oprijgoot bij. Door de wielklem staat de scooter meteen muurvast (wheelfix). De Zorro kan een gewicht tot 150 kilo aan.
De drager is 200 centimeter breed, ingeklapt 30 centimeter diep en uitgekapt 70 centimeter diep. De Zorro kan één scooter dragen en is eventueel uit te breiden met nog een goot voor een fiets. Dan kun je de scooter en de fiets achterop zetten. Naast de meegeleverde klem voor het wiel is het aan te raden om óf het stuur mee vast te zetten (stuurfix) óf een scootervastzetset mee te bestellen. Deze laatste bestaat uit de stuurfix en een aantal korte en lange spanbanden. Hij kost 135 euro. Je scooter staat met deze set muurvast en veilig op de scooterdrager. Het onderstel van de Zorro is van staal en de drager past op iedere chassisverlenging of AL-KO chassis. Optioneel is er een lichtbalk met led-verlichting verkrijgbaar (255 euro).  De Zorro kost 1095 euro.
Vanaf vandaag te zien op de Camper Expo in Houten, hal 2 stand 203.
www.memo-europe.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant