Parasol

Schaduw? Koop een parasol!

Accessoires

Op vakantie willen we zoveel mogelijk zon. Maar schaduw is op zijn tijd wel zo lekker. Als je niet onder een boom staat, kan een parasol uitkomst bieden. Wij zetten verschillende exemplaren op een rijtje.

Parasol voor ieder wat wils

  • De stoelparasol. Deze klem je op de campingstoel. Je kunt hem aan beide kanten van de stoel plaatsen. Zo draai je hem met de zon mee. Hij heeft een diameter van 114 centimeter. Er zijn drie verschillende kleuren. Deze stoelparasol kost 16 euro. Het enige dat je nog nodig hebt, is een goed boek en een koel drankje. Bekijk hem hier.
parasol
  • De ideale strandparasol. Hij heeft aan de onderkant namelijk een zandboor. Je draait hem zo het zand in en hij staat. Of zet hem naast de caravan of camper in het gras. Dat kan natuurlijk ook. Nadeel is dat hij niet in een gewone parasolvoet past. De lichte aluminium buis is voorzien van een kantelmechanisme. De parasol (foto boven het artikel) zit in een handige draagtas. Het parasoltafeltje is niet inbegrepen (ook niet los verkrijgbaar). Hij kost 45 euro. Bekijk hem hier.
  • Deze parasol past wel in een gewone parasolvoet. Hij is er in rood en blauw. De diameter is 180 centimeter. Genoeg om de spelende kinderen een schaduwplekje te geven. Of de ontbijttafel uit de zon te houden. Hij is in hoogte verstelbaar en voorzien van een knik. Hij kost 24 euro en is hier te zien.
parasol

Ook handig

  • Parasolverlichting met drie verschillende standen. Dat zijn dim, medium en helder. Het werkt op batterijen. In hoogte te verstellen en weersbestendig. Prijs 14 euro. Bekijk de verlichting hier.
  • Een parasol die op een partytent lijkt. De Bo-camp Party-parasol. Hij is 2 bij 2 meter groot, is kantelbaar en komt met twee jaar garantie. Aan de uiteinden van de flappen zitten zakken. Die kun je vullen met bijvoorbeeld zand. Dan waaien ze niet meer op. De parasolvoet is niet inclusief. Hij kost 56 euro. Hier te zien.
parasol
  • Handig parasoltafeltje. Voor glazen of flessen, zonnebrillen en de zonnebrandcr√®me. En alle andere zaken die je liever niet wilt laten rondslingeren. Diameter van het steelgat is 38 centimeter. Het tafeltje kost 35 euro. Bekijk het hier.
parasol
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant