Scandl;ines

Scandlines verlaagt tarieven veerboot

Nieuws

Melden we normaliter rond deze tijd alleen prijsverhogingen, rederij Scandlines vormt de uitzondering. Het populaire economy-ticket is in 2019 nog goedkoper. Prijzen vanaf 32 euro – veertien dagen vooraf online te boeken – op de routes Rostock-Gedser en Puttgarden-Rødby.

Tegen de stroom in

De Duits-Deense rederij vaart daarmee tegen de stroom van prijsverhogingen in. Wil je bijvoorbeeld naar Zweden, dan is dat met de combinatie van een Oresund-ticket en een Zweden-ticket in economy tarief mogelijk vanaf 78 euro. Je reist dan via de haven van Scandlines over de Oresundbrug of met de boot van Helsingør naar Helsingbørg. Ook deze overtocht is tot veertien dagen vooraf online te boeken.

Flex-ticket

Wil je nog niets vastleggen? Kies dan voor het flex-ticket waarmee je de hoogst mogelijke vrijheid in het plannen van je route hebt. Je mag tot drie maanden na aankoop en boeking van een overtocht met elke boot naar elke bestemming mee. De rederij garandeert een plek op elk eerstvolgend vertrek. Je mag dan via de VIP-baan met voorrang aan boord.

Scandlines 2019

Vanuit Puttgarten vertrekt elk half uur een boot van Scandlines naar Denemarken. Deze overtocht duurt 45 minuten. Vanuit Rostock vertrekken dagelijks tien boten richting Denemarken. Je bent dan twee uur onderweg. Boeken is nu al mogelijk via deze link. Nog op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens naar de geheimtips vol bestemmingen op deze site.

www.scandlines.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant