ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Scandinavië-dag bij Averesch Campers
Scandinavië-dag bij Averesch Campers
Branche

Scandinavië-dag bij Averesch Campers

  1. 30 oktober 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Het beste van het noorden ervaren op de Scandinavië-dag bij Aversch Campers in Rijssen. Diverse aanbieders, de reisspecialist voor Scandinavië, Norge Reiser en Landvergnügen. Natuurlijk scherp geprijsde campers. Zaterdag 25 november ben je van harte welkom.

Scandinavië-dag traditie

Het wordt zo langzamerhand een goede traditie: de Scandinavië dag bij Averesch Campers. Op zaterdag 25 november a.s. organiseert Averesch Campers in de showroom in Rijssen een gezellige Open Dag. Dit in samenwerking met de reisspecialist voor Scandinavië, Norge Reiser en andere Scandinavië-gerelateerde aanbieders. Tijdens deze Open Dag staat het team van Averesch voor je klaar om je alles te vertellen over de nieuwste campers van Adria of Sunliving. Er zitten een aantal zeer scherp geprijsde (gebruikte) campers in de collectie. Ook deze modellen kun je geheel vrijblijvend aan een grondige inspectie onderwerpen.

Norge Reiser: alles geregeld

Wie Scandinavië zegt, zegt natuur met een hoofdletter. Maar Scandinavië staat ook voor cultuur, design, musea en gezelligheid. Zomer of winter, alleen of met het hele gezin. Bij de stand van Norge Reiser kunt je alle gewenste informatie krijgen over het reizen naar en door Scandinavië. Norge Reiser bemiddelt voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief één van de uitgestrekte landen verkennen.

Landvergnügen

Ook aanwezig: het team van Landvergnügen. Hierbij is het principe dat iedereen 24 uur lang zijn camper, kampeerbus of caravan kan neerzetten bij boerenbedrijven in heel Duitsland. Van de Noordzeekust tot aan de Allgäu, van de Nederlands-Duitse grensstreek tot aan de grens met Polen. Landvergnügen neemt je mee naar plaatsen die niet aan de bekende toeristische routes liggen en waar je ongestoord kunt genieten van de rust en de natuur.

Zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom bij Averesch Campers aan de Kalanderstraat in Rijssen.

www.avereschcampers.nl

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Onderweg NIEUWS