Scandinavië dag 2019

Scandinavië dag 2019 bij Averesch Campers

Nieuws

Ervaar in Rijssen het beste van het Noorden. Averesch Campers organiseert een Open Dag in samenwerking met Norge Reiser de reisspecialist voor Scandinavië – en andere Scandinavië-gerelateerde aanbieders. En: wij zijn er ook!

Alles over Scandinavië

Een goede traditie mag je het wel noemen: de Scandinavië-dag bij Averesch Campers. Natuurlijk kun je hier alles te weten komen over de nieuwe campers van Adria en Sun Living. Ook staat er een aantal scherp geprijsde gebruikte campers te glimmen in de gezellige showroom. Maar je kunt je ook laten informeren over een reis naar de Scandinavische natuur. Overgoten met cultuur, design, musea en gezelligheid. Want dat is een vakantie naar Scandinavië.

Zomer of winter: Norge Reiser

Een zomer- of wintervakantie. Alleen of samen. Bij Norge Reiser krijg je alle informatie. Norge Reiser bemiddelt voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief een van de uitgestrekte landen verkennen.

Landvergnügen

Ook het team van Landvergnügen is present. Via Landvergnügen kunnen kampeerders 24 uur lang hun camper of caravan neerzetten bij boerenbedrijven in heel Duitsland. Landvergnügen neemt je mee naar plaatsen die niet aan de bekende toeristische routes liggen en waar je ongestoord kunt genieten van de rust en de natuur.

Campingtrend presenteert

Naast alle informatie die er kunt ophalen vanuit de professionele hoek, kun je een presentatie bijwonen van onze eigen Jos Mark. Hij vertelt je over zijn onvergetelijke Scandinavië ervaring en het noorderlicht!

Zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 ben je van harte welkom bij Averesch Campers aan de Kalanderstraat in Rijssen.

Scandinavië dag 2019

Klik hier voor meer informatie over de Scandinavië dag.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant