ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Sawiko Agito scooter- en fietsendrager
Sawiko Agito scooter- en fietsendrager
Accessoires

Sawiko Agito scooter- en fietsendrager

  1. 12 oktober 2013, 0:00
  2. 0 Reacties

Wie fietsen of een scooter wil meenemen en in het bezit is van een buscamper met achterdeuren kan terecht bij Sawiko. Sawiko is een dochteronderneming van Al-ko, dat we in de camperwereld vooral kennen van het Al-ko-chassis. Sawiko brengt een hele serie draagsystemen voor elk type camper op de markt. Ook een buscamper draagsysteem met een neuswiel. Hierdoor is hij heel eenvoudig en zonder krachtsinspanning wegklapbaar, ook in beladen toestand,  zodat de achterdeuren bereikbaar blijven.

ampnet_photo_20130211_056171

Naast volledig wegklapbaar is de Sawiko Agito TOP daarbij ook nog opklapbaar. Belaadbaar van 80 kg (de TOP), 120 kg (de I) en 150 kg (de II). De Sawiko Agito past op vrijwel elke buscamper. Het robuuste systeem is makkelijk afneembaar en heeft een laag eigen gewicht. In de standaard-uitvoering zo rond de 70 kilo. Het weg klappen is heel eenvoudig. Je moet eerst de afsluitbare klep openen. Deze voorkomt dat de drager door iedereen weggeklapt kan worden. Vervolgens laat je het neuswiel zakken en kan de drager weggeklapt worden. De deuren kunnen zonder probleem weer open.

Er zijn diverse hulpstukken leverbaar. Afhankelijk van welke je gebruikt is er plek voor een motor of scooter, een scooter met fiets, vier gewone fietsen of de GFK-bagagebox of het bagageplatform. De Agio TOP kent ook nog een versie voor twee E-bikes os drie gewone fietsen. Doordat deze ook nog eens opklapbaar is neemt hij minder ruimte in beslag als je hem niet gebruikt.

Sawiko_Agito_open_Big

Voor meer informatie zie de site van Sawiko www.sawiko.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS