Safego: kluisje voor strand en camping

Safego

Het blijft altijd tricky: op de camping of op het strand veilig je waardevolle spullen opbergen. Vanaf nu kost dat je geen hoofdbrekens meer, want met de draagbare locker Safego kan je rustig de camping af of de zee in.
Stel je voor: je bent op het strand en wil even afkoelen in zee. Maar ja, waar laat je zo snel je geld, telefoon of e-reader? De meeste mensen moffelen dit maar weg in een tas of onder een handdoek, maar écht relaxed is dat niet. Hetzelfde geldt voor de camping. Zeker als je een tent of vouwwagen hebt, is het vaak lastig om je waardevolle spullen veilig op te bergen. Safego speelt in op dat probleem en ontwikkelde een locker die je overal mee naartoe kunt nemen.

Voorzien van staalkabel

SafegoDe Safego is gemaakt van supersterk ABS-kunststof. Hiermee is de inhoud beschermd tegen zowel diefstal als beschadiging. Hij is waterafstotend en spatwaterdicht. De kluis is voorzien van een staalkabel waarmee je hem ergens aan kunt bevestigen. Volgens de makers is het vrijwel onmogelijk om de staalkabel snel door te knippen. En ja, als een stel onverlaten uren bezig is om bij jouw strandbedje een staalkabel door te knippen, dan heb je dat vast wel op tijd door. Verder is de Safego voorzien van een slot met cijfercode én met sleuteltje.
De Safego is 19 centimeter hoog en 18 centimeter breed. Daarmee is hij groot genoeg om je telefoon in te doen, maar ook geld en pasjes, je zonnebril, sieraden en volgens de makers zelfs kleine e-readers. In de bovenkant van de Safego zit een opening. Deze kan je gebruiken voor je oortjes of een oplader.

Verschillende kleuren

Voor 49,95 euro koop je een Safego. De draagbare kluis is er in verschillende kleuren. Op de hoofdfoto zie je hem in het blauw, maar hij is ook verkrijgbaar in het zwart, wit, groen en roze.
Heb je interesse? Bestel dan een Safego bij Bol.com via onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant