Rush Hour

Rush Hour: vermakelijk campingspelletje

Accessoires

Het is zomer! Al het goed is, is het spitsuur even wat minder druk dan normaal. Kan je de verkeersdrukte toch niet missen? Neem dan het spelletje Rush Hour mee op vakantie. Speelplezier verzekerd!
Rush Hour speel je in je eentje. Het spel komt in een opbergzak en bestaat uit een kunststof verkeersrooster, een rood autootje, vijftien andere voertuigen en veertig opdrachtkaartjes. Op elk kaartje staat hoe je het rode autootje en de andere voertuigen op het rooster moet plaatsen. Bij de start van elke opdracht staat het rode karretje ingebouwd tussen de andere auto’s en vrachtwagens. Aan jou de taak om hem daar tussenuit te manoeuvreren zodat hij het spitsuur kan verlaten. En dat betekent: slim schuiven met de andere voertuigen.
Rush Hour

Breinbreker voor op de camping

De veertig opdrachtenkaartjes lopen op in moeilijkheid en gaan van beginner naar expert. Met andere woorden: de opdrachten worden steeds lastiger. En daar zit ‘m juist de uitdaging in. Rush Hour is een kleurrijk spel en geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. De ervaring leert dat ook volwassenen zich prima met deze breinbreker kunnen vermaken.
Ben je op kampeervakantie en klaar met zwemmen, een boekje lezen of praten met je reisgenoten of de andere campinggasten? Een leuk spelletje biedt dan uitkomst. Met Rush Hour ben je zo maar een tijdje zoet, want natuurlijk wil je ook de volgende uitdaging winnen. Je koopt Rush Hour voor 22,45 euro via de button hieronder. En ben je al door de veertig opdrachten heen? Dan schaf je toch gewoon een uitbreidingsset aan?
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant