Gebruikte caravan

Run op gebruikte caravan

Nieuws

De gebruikte caravan is momenteel niet aan te slepen. Van goedkoop tot duur. Van compact tot joekel. Wat is er zoal te koop en wat moet dat kosten?

Gebruikte caravan vanaf 3000 euro

Je eigen coronabubbel? Met toilet, douche, je eigen bed en ruim voldoende afstand tot de bewoonde wereld? De gebruikte caravan heeft dit allemaal te bieden. En meer. Zet er een voortent of luifel voor –die zitten er vrijwel altijd bij – en je hebt ruimte zat. Hang in die voortent een slaaptent voor de kids en ze hebben hun eigen feestje. Bbq ernaast, wie doet je wat? En dat kan dus al voor 3000 euro (of zelfs minder). Op Marktplaats haal je zo een gebruikte caravan voor dat geld.

gebruikte caravan

Voor 2950 euro bijvoorbeeld een oerdegelijk 100% Nederlands product. Een Kip. In dit geval een Greyline 42 ttz. De caravan is uit 1991 maar heeft dit jaar nog netjes een Bovag-keuring gehad. Dat zie je aan de sticker op de foto. Voorop en achterop een fietsenrek. Compleet met voortent en luifel. Je krijgt er nog wat los spul als een wielklem en serviesgoed bij. De Kip is compact en ligt goed achter de auto. Hij weegt leeg 834 kilo. Voorin het tweepersoonsbed, achterin de zithoek. Daarnaast de badkamer. Alles bij de hand. Neerzetten op een mooi plekje en genieten maar. Met de gebruikte caravan die zelfvoorzienend is kun je meteen vertrekken.

Mooie Adria voor nog geen 6000 euro

Mag het wat meer kosten? Dan staat er op Marktplaats een hele mooie Adria 462 PH. Hij moet 5750 euro kosten. er zit een Doréma voortent bij. Voorin een vast bed. In het midden de zithoek. Achterin de keuken en de badkamer. Prettig is het vele daglicht door het grote dakluik. Een interieur met warme houttint. De Adria is voorzien van een stabilisatorkoppeling. Achterop een fietsenrek. Hij weegt leeg 980 kilo. Een Adria van 2002 kan nog vele jaren mee. Een gebruikte caravan die nog heel wat vakanties met je mee gaat.

gebruikte caravan

Cult voor onder de 10.000 euro

Voor 9450 koop je op Marktplaats ook een brok cult. Want dat is de Eriba Touring GT 420 uit 2001. Hefdak en fietsenrek. Voortent en luifel. Aanhaken en gaan. We zijn zelf op pad geweest met de Rockabilly uitvoering. Het is een heerlijke, compacte caravan. Stoelen en tafel schuif je door het serviceluik zo naar binnen. Door het hefdak blijft een vleugje tentgevoel behouden. En dat voelt lekker. Zeker omdat je verder alle comfort bij de hand hebt.

gebruikte caravan

Bijna nieuw kan ook

En dan zijn er natuurlijk de nog bijna nieuwe caravans. Zoals deze Fendt Bianco Selection 465 TG Hij is voorzien van een mover. Er zit een voortent bij. Het bouwjaar is 2018. De prijs is 20.000 euro. Hij weegt leeg 1275 kilo. Deze Fendt heeft enkele bedden. Volgens de advertentietekst is hij als nieuw. Soms zijn ze slechts een paar keer gebruikt. De voortent zit nog in de plastic. Dan is het prijsverschil met een nieuw exemplaar natuurlijk pure winst. Niemand die ziet dat het een gebruikte caravan is.

Gebruikte caravan

Bovenstaande foto’s hebben we willekeurig van Marktplaats geplukt. De getoonde caravans kunnen inmiddels al verkocht zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. De keuze is reuze. Op Marktplaats alleen al zijn het 207 pagina’s vol met gebruikte caravans.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant