ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Ruimtebesparend: de opvouwbare (fluit)ketel
Ruimtebesparend: de opvouwbare (fluit)ketel
Accessoires

Ruimtebesparend: de opvouwbare (fluit)ketel

  1. 27 oktober 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Lekker eten en drinken hoort bij een kampeervakantie. En dat drankje kan ook een vers kopje thee of koffie zijn. Daarvoor kan je natuurlijk een waterkoker gebruiken (mits je elektra hebt), maar er gaat niets boven de good old (fluit)ketel. Alleen neemt dat ding altijd zoveel ruimte in. Gelukkig kan je tegenwoordig bijna alles opvouwen, zelfs een ketel!

Dit exemplaar van Outwell is goed voor het koken van anderhalve liter water. Omdat het oog ook wat wil, is deze zogenoemde Collaps Kettle verkrijgbaar in een trendy groene en een paarse kleur.

En of je nu een doorgewinterde kampeerder bent die zich op de camping alleen door het hoognodige omringt of juist een luxe campinggast die het niet comfortabel genoeg kan zijn: voor beiden geldt dat een (fluit)ketel zich nooit echt lekker laat inpakken en daardoor onnodig veel ruimte inneemt. Daar heb je met deze Outwell-ketel dus geen last van. Als je hem niet gebruikt, kun je hem namelijk helemaal plat invouwen. Kom daar maar eens om bij een ketel die van rvs is gemaakt. De ketel kan trouwens ook tegen een stootje, want volgens Outwell is hij onbreekbaar.

Grote broer

Natuurlijk kun je je gekookte water voor veel meer gebruiken dan alleen een verwarmend kopje thee of koffie. En heb je meer dan anderhalve liter heet water nodig? Kijk dan eens naar zijn grote broer, die maar liefst 2,5 liter kan hebben. Er is alleen één maar: deze ketel fluit niet. Maar daar zullen je campingburen alleen maar blij mee zijn.

Je koopt de anderhalve liter versie voor 39,95 euro via onderstaande button.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS